Toimitusjohtajan jouluterveiset 2023

Vuosi 2023 on päättymässä ja on hetki kiittää kaikkia asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja Ceilin asiantuntijoita. Olemme saaneet vuoden aikana palvella lähes 70 eri asiakasta. Osalle asiakkaista olemme tehneet isoja käyttöönottoprojekteja ja osalle pienkehitystä jatkuvan palvelun kautta. Kiitos teille kaikille, että olette luottaneet osaamiseemme!

Vuoden lopussa on hyvä tehdä hieman katsausta kuluneeseen, jotta toimintaa voidaan edelleen kehittää seuraavina vuosina. Epävarmuus markkinoilla näkyi vuoden alussa myös Ceilillä, kun työkuorma oli hieman alavireistä. Tällöin osa tiimistämme keskittyi osaamisen syventämiseen. Tämä on näkynyt upeasti sertifioitumisten osalta. Olemme saaneet yli 20 uutta sertifikaattia ja joukossa useampia arkkitehtitason sertejä. Tämä on näkyvä ja mitattava osaamistason nousun mittari. Sertifikaattien lisäksi olemme laajentaneet osaamistamme Salesforce-tuotemahdollisuuksien parissa ja päässeet tekemään ensimmäisen Salesforce Commerce Cloud -projektin. Myös ensimmäiset Data Cloud -projektit ovat käynnistyneet ja odotamme suurella mielenkiinnolla, että pääsemme kertomaan niiden tuloksista tarkemmin.

Kesän jälkeen työtilanteemme on kehittynyt hyvin myönteisesti ja asiantuntijamme ovat kaikki tiiviisti projekteissa kiinni. Projekteja on myös valmistunut ja siirtynyt jatkuvan palvelun piiriin pienkehitykseen. Tämä on mahdollistanut sen, että pystyimme syksyllä käynnistämään useita uusia projekteja ja sama toimituskyky säilyy myös ensi keväänä. Pystymme siis tukemaan kehitystarpeitanne hyvin myös jatkossa.

Ceilin strategian vuosittaisessa päivityksessä olemme edelleen painottaneet yhdessä tekemisen merkitystä ja Ceilin mutkatonta asennetta. Yhteisen tavoitteen eteen töitä tehden saamme onnistuneita ja pysyviä tuloksia aikaiseksi. Tiimiläisemme ovat viihtyneet poikkeuksetta yhteisissä projekteissamme. Kiitos asiakkaillemme tästä positiivisesta työotteesta ja iloisesta hengestä, jota olemme saaneet kanssanne kokea.

Kulunut vuosi on lukujen valossa Ceilillä onnistunut hienosti. Liikevaihtomme kasvaa viime vuoteen verrattuna lähes 20 % ja olemme aloittaneet yhteistyön 16 uuden asiakkaan kanssa. Vuosi on ollut varsin onnistunut, vaikka keväällä työkuorman osalta olisimme pystyneet parempaankin suoritukseen. Näkymät tulevalle vuodelle ovat hyvin lupaavia ja tulemme vahvistamaan osaamistamme entisestään rekrytointeja jatkamalla.

Joulumuistamisten osalta jatkamme viime vuonna aloitettua toimintatapaa. Emme lähetä konkreettisia joululahjoja asiakkaillemme, vaan tuemme meille kaikille arvokkaita asioita. Tänä vuonna teimme lahjoituksen Kuurojen Liitolle, jonka tehtävä on valvoa ja edistää kuurojen ihmisoikeuksia ja yhdenvertaisten mahdollisuuksien toteutumista.

Koko Ceilin tiimin puolesta toivotan sinulle ja läheisillesi rauhallista joulunaikaa ja mukavaa tulevaa vuotta!

– Sami

Toimitusjohtaja Ceili

Sami Kettunen
CEO & Partner

Haluatko jatkossa huomata uusimmat sisällöt helposti? Ota Ceili seurantaan sosiaalisessa mediassa!

Lue lisää uusimpia sisältöjä ja uutisia

Ceilin Summer ’24 Release -tiedote

Saatesanat Tässä on perinteinen Ceilin koostama yhteenveto Salesforcen Summer ’24 Releasen tulevista uusista ominaisuuksista ja muutoksista. Salesforce julkaisee kolme kertaa vuodessa päivityspaketin, joka pitää sisällään

Lue lisää »