Jokainen ansaitsee yhdenvertaisen elämän omalla kielellään – Ceili tukee tänä jouluna Kuurojen Liiton tärkeää työtä

Ceili lahjoittaa joka joulu johonkin hyväntekeväisyyskohteeseen haluten näin auttaa tärkeää työtä tekeviä tahoja. Tänä vuonna lahjoituksen kohteeksi valikoitui Kuurojen Liitto, joka tekee merkityksellistä työtä kuurojen yhteisön yhdenvertaisen elämän eteen. Kuurojen Liiton tehtävänä on taata kuurojen ihmisoikeuksien ja yhdenvertaisten mahdollisuuksien toteutuminen. Kiitämme Kuurojen Liittoa yhteisölleen järjestämistä aktiviteeteista, palveluista ja tuesta. 

Anna tänä jouluna lahja sitä tarvitsevalle

”Minulla ei kotikaupungissani ole läheisiä kavereita, koska kukaan ikäisistäni ei osaa viittoa. Olen koulussani ainoa kuuro. Silti minulla on paljon muualla asuvia kavereita, jopa ulkomailta, ja me soitellaan videopuheluita lähes joka päivä! Suurimpaan osaan olen tutustunut Kuurojen Liiton leireillä. Arki Oulussa on aika yksinäistä ja siksi odotan leirejä ja tapaamisia todella innokkaasti.”

Kuurojen Liitto järjestää erilaisia palveluita ja tukea kuurojen yhteisölle sekä heidän lähipiirilleen. Tuen piiriin lukeutuu muun muassa kielineuvontaa, oikeuksienvalvontaa, työllisyysneuvontaa ja digitukea. Lisäksi Kuurojen Liitto järjestää erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja, kuten kulttuurituotantoa, nuorisotyötä, vertaistukitoimintaa ja viittomakielistä kaveritoimintaa. Myös vapaaehtoistyö on mahdollista ja erittäin tervetullutta.

Kuurojen Liiton ansiosta yhteisö voi myös tukeutua erilaisiin materiaaleihin, kuten e-aineistoihin, omaan kirjastoon, tilattavaan lehteen, videosisältöön, blogeihin ja sosiaalisen median sisältöihin. Sisältöä tehdään sekä suomeksi että ruotsiksi.

Miten voin auttaa?

Kuurojen Liitolle voi tehdä kertalahjoituksen, ryhtyä kuukausilahjoittajaksi tai ryhtyä yritysyhteistyöhön. Myös läheisen merkkipäivän tai muiston kunniaksi voi olla mukava antaa aineeton lahja hyväntekeväisyyteen. Lahjoittamalla tuet Kuurojen Liiton työtä nuorten, lapsiperheiden, opiskelijoiden ja senioreiden apuna tai voit kohdistaa lahjoituksesi tarkemmin tietylle segmentille.

Haastamme Teidätkin mukaan!

Haluatko jatkossa huomata uusimmat sisällöt helposti? Ota Ceili seurantaan sosiaalisessa mediassa!

Lue lisää uusimpia sisältöjä ja uutisia

Ceilin Summer ’24 Release -tiedote

Saatesanat Tässä on perinteinen Ceilin koostama yhteenveto Salesforcen Summer ’24 Releasen tulevista uusista ominaisuuksista ja muutoksista. Salesforce julkaisee kolme kertaa vuodessa päivityspaketin, joka pitää sisällään

Lue lisää »