Yritys

Pari sanaa Ceilistä

Autamme asiakkaitamme CRM-käyttöönotoissa, konsultoinnissa ja erilaisisissa kehitysprojekteissa. Olemme Salesforce Registered Consulting Partner ja työntekijämme ovat sertifioituja Salesforce-osaajia. Lue alta Ceilin perustajien tarina.

Tarinamme

Yhtiön perustajilla on pitkä kokemus digitalisaatiosta ja tietojärjestelmien rakentamisesta. He ovat jo lähes kahden vuosikymmenen ajan auttaneet asiakkaitaan rakentamaan vaativia digitalisaation ratkaisuita yritysten liiketoiminnan tueksi.

Yrityksen perustajista Jani Nurminen, Antti Paksuniemi ja Kivikari Freyberg perustivat aikoinaan Descom Oy:n, joka keskittyi Lotus Notes-teknologiaan ja kasvoi yhdeksi maan merkittävimmistä IBM-teknologiataloksi. Nykyisin Descom on osa Solteq-konsernia. Yhtiön toimitusjohtaja Sami Kettunen perusti aikoinaan Samcom Oy:n, joka toimi digitalisaation ja asiakaskohtaisten räätälöityjen tietojärjestelmien toteuttajana. Nykyisin Samcom on osa Samlink-konsernia.

Liiketoiminta ja teknologia ovat jälleen murroksessa: sovelluskehitys on siirtynyt pilveen ja asiakaskohtaaminen digitalisoitunut, luoden yrityksille uusia mahdollisuuksia kehittää liiketoimintaansa. Joustavat pilvipohjaiset teknologiat ovat avanneet yrityksille ennennäkemättömät mahdollisuudet luoda kilpailuetua.

Salesforce-teknologia muodostaa yritysten digitalisaatiolle valmiin ja tehokkaan alustan, jonka avulla yritykset voivat nopeasti kehittää liiketoimintaansa. Avuksi tarvitaan vain ketterä kumppani Ceili, joka tuntee uuden teknologian mahdollisuudet ja osaa muovata ne liiketoiminnan palvelukseen.

Suomi on täynnä yrityksiä, jotka haluavat ravistaa vanhan teknologian kankeuden harteiltaan ja astua uuteen maailmaan. Me olemme tätä varten. Kipinä palata startup-yrittäjiksi syttyi – siitä kipinästä kasvoi Ceili.