Yritys

Ceili on sertifioitu Salesforce-kumppani, joka keskittyy puhtaasti Salesforce-konsultointiin.

Haluamme tuoda suomalaisille yrityksille maailmanluokan tuotteet myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun ja muiden liiketoimintatarpeiden käyttöön.

Teemme tiivistä yhteistyötä Salesforcen asiantuntijoiden kanssa. Asiakkaamme kiittävät meitä erityisesti nopeasta reagointikyvystä ja palveluhalukkuudesta sekä mukavasta olemuksesta.

Ceili on Salesforce kumppani CRM-käyttöönottoon ja jatkokehitykseen.

Salesforce Partner

Ceilin tarina

Ceili on aloittanut Salesforce-liiketoiminnan vuonna 2014 ja liittynyt Salesforcen Partner-ohjelmaan 2015. Ensimmäisten toimintavuosien aikana kehitystyöt olivat aluksi pienimuotoista, mutta lähtivät hiljalleen kasvamaan vuosien aikana. Vuonna 2018 yhtiön perustajat päättivät investoida vahvemmin kasvuun. Tämä konkretisoitui Ceilin liiketoiminnan yhtiöittämiseen omaksi liiketoiminnakseen Ceili Groupista maaliskuussa 2019. Tästä eteenpäin Ceili Oy on keskittynyt ainoastaan Salesforce-liiketoimintaan ja sen kasvattamiseen. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 0,64 Meur ja vuoden 2022 liikevaihto oli 2,2 miljoonaa euroa.

Yhtiömme on näiden vuosien aikana palvellut yli 50 asiakasta ja lähes kaikkien kanssa yhteistyö jatkuu edelleen. Samaan aikaan projektien ja asiakkuuksien keskikoko on noussut vahvasti. Pääosa asiakkuuksista on kehittynyt asiakas-toimittaja -suhteesta tiiviiseen kumppanuuteen ja yhdessä kehittämiseen. Yhtiömme vahvuutena on sitoutunut ja osaamisen syventämiseen keskittynyt yrityskulttuuri.

Asiakkaidemme toimialoja ovat mm. teollisuus, media, energia, jätteiden käsittely, hyväntekeväisyys ja terveydenhuolto. Strategiamme on toimia eri toimialoilla ja keskittyä Salesforcen syvään osaamiseen ja sen optimointiin erilaisiin liiketoimintatarpeisiin. Tämä strategia toimii hyvin – asiakkaidemme liiketoiminnat ovat hyvin erilaisia, mutta myynti, asiakaspalvelu, asiakkuuksien hallinta ja digitaalinen markkinointi toimivat eri organisaatioissa samojen lähtökohtien pohjalta.

Haluamme tehdä työmme niin hyvin, että asiakkaamme projektipäälliköstä tulee tähti omassa organisaatiossaan. Tämä varmistaa projektien onnistumisen ja pitkäaikaisen yhteistyön asiakkaidemme kanssa. Lisäksi panostamme paljon työntekijöidemme hyvinvointiin ja huolehdimme siitä, että heidän työkuormansa ei kasva liian suureksi. Tämä varmistaa talenttiemme jaksamisen sekä projektien onnistumisen.

Panostamme lisäksi siihen, että henkilökuntamme on monimuotoista ja osaamisemme syvenee jatkuvasti. Haluamme palkata organisaatioomme pitkän linjan IT-ammattilaisia sekä nuoria tulevaisuuden tähtiä. Erilaisista lähtökohdista tulevat konsulttimme tuovat työhömme rikasta antia ja auttavat paremmin ymmärtämään asiakkaidemme erilaisia tarpeita. Haluamme olla mutkaton ja mukava yhteistyökumppani. Asiakaskyselyiden keskiarvo Salesforcen tyytyväisyyskyselyissä on 4.9/5.0 eli olemme tässä tavoitteessa onnistuneet erittäin hyvin.

Ceilin tavoite on olla yksi Suomen tunnetuimpia ja halutuimpia Salesforce-kumppaneita. Tavoite on edistynyt hyvin, mutta työ tavoitteen eteen jatkuu edelleen.

Salesforce Partner

Henkilöstön monipuolisuus

Pitkän linjan IT-ammattilaisia sekä nuoria tulevaisuuden tähtiä – aloituspisteitä ja urapolkuja on yhtä monta erilaista kuin osaajiakin eli hae rohkeasti!

Salesforce Partner

Työhyvinvointi

Huolehdimme henkilöstömme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista – tarjoamme esim. Oura sormuksen tai Polar älykellon jokaiselle uudelle työntekijällemme oman hyvinvoinnin seuraamisen avuksi.

Salesforce Partner

Onnistuneet projektit

Panostamme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja aidon liiketoiminnallisen arvon luomiseen – varmistamme, että asiakkaamme projektipäälliköstä tulee tähti!

Arvot Ceilillä

Olemme mutkaton

Olemme rohkea suunnannäyttäjä

Kannamme vastuumme

Teemme yhdessä

Kasvamme kannattavasti

Meillä on aika mahtavia osaajia täällä Ceilillä ja henkilöstö onkin Ceilin sykkivä sydän. Hommia tehdään yhdessä tiiminä ja tietoa jaetaan uusille osaajille innolla. Voit tutustua osaajiimme tarkemmin yhteystiedoistamme!

Asiakkaitamme

Ceili palvelut - Salesforce asiakastarinat - Salesforce customer cases

”Tarvitsimme luotettavan kumppanin toteuttamaan CPQ-toteutuksen. Keskeistä hankkeen alussa oli erittäin yksityiskohtainen määritteleminen ja toteutuksen jatkaminen määrittelyvaiheen jälkeen. Ceili onnistui erittäin hyvin projektin kaikissa vaiheissa ja jatkamme heidän kanssaan tulevissa kehitysprojekteissa.”

Teollisuusalan yritysasiakkaamme, AppExchange review

Asiakaskokemuksia

Junttanin myyntiin lisää tehoa Salesforcella

Junttanin myyntiin lisää tehoa Salesforcella

Junttan on rakentamassa tulevaisuutta laadukkailla hydraulisilla paalutuskoneilla ja pitkänlinjan ammattitaidolla. Kaluston lisäksi Junttan tarjoaa monipuolista käyttäjäkoulutusta ja huoltopalveluita asiakkailleen. Perustamisvuodesta 1976 on kuljettu ansiokas matka

Lue lisää »

Salesforce®, Sales Cloud® ja muut ovat salesforce.com, inc:n tavaramerkkejä, joita käytetään täällä luvan kanssa.