Töihin Ceilille?

Ceilille töihin?

Ceili on Jyväskylässä, Tampereella ja Vantaalla toimiva IT-talo, joka keskittyy Salesforce-teknologiaan. Missiomme on tarjota suomalaisille yrityksille maailman parhaat työkalut myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin käyttöön. Haluamme tarjota asiakkaillemme huippuluokan työtä mutkattomalla ja iloisella asenteella.

Olemme Ceilillä palkanneet uusia asiantuntijoita mukavaa tahtia vuosittain osana merkittävää kasvuamme. Kasvun moottorina meillä ovatkin osaavat asiantuntijamme sekä hienot asiakkaamme, jotka poikkeuksetta ovat jatkaneet yhteistyötä ensimmäisten projektien jälkeen.

Tärkein syy kasvumme taustalla on mainio yhteishenki, erinomainen työtyytyväisyys sekä vahva sitoutuminen asiakkaiden projektien läpivientiin. Iloinen ilme näkyy ulospäin ja yhteistyö asiakkaiden kanssa on ollut tehokasta, mukavaa ja ratkaisukeskeistä. Asiakkaamme ovat kumppaneitamme, joiden kanssa saamme tehdä pitkään yhteistyötä. 

Olemme asiakkaidemme Salesforce-teknologiaan pohjautuva digitalisaation kumppani. Toteutamme asiakkaillemme mm. CRM- ja asiakaspalveluratkaisuita, toiminnanohjauksen toteutuksia, digitaalisen markkinoinnin työkalujen käyttöönottoa, asiakasportaaleita sekä järjestelmien välisiä integraatioita. Salesforcen ekosysteemi on hyvin laaja ja siksi se mahdollistaa asiakkaillemme kokonaisvaltaisten digitalisaatioratkaisuiden toteuttamisen. Työntekijöillemme tämä tarkoittaa monipuolisia, haastavia ja erittäin mielenkiintoisia asiakasprojekteja sekä mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan itseä kiinnostavaan suuntaan.

Avoimet paikat: 

Kiitos kaikille Delevoper -rekryyn hakeneille. Haku on nyt sulkeutunut. Käymme hakemukset läpi ja olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin jouluun 2023 mennessä. Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit olla yhteydessä operatiiviseen johtajaamme Millaan. Yhteystiedot löydät täältä.

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia rekryjä.

Mitä voit odottaa työstäsi Ceilillä?

Olemme hyvin ihmisläheinen ja iloinen organisaatio, jossa viihtyisit varmasti:

Ceilillä on vahva kasvuvaihe eli pääset osallistumaan ketterän IT-yhtiön kasvupolun rakentamiseen. Kasvuyhtiöissä on viehättävä ja nykyaikainen henki – tällaista pääsee kokemaan vain harvoin.

 • Panostamme vahvasti avoimen kulttuurin rakentamiseen. Kerromme avoimesti yhtiön tilanteesta viikoittain koko henkilöstölle. Henkilöstö on tärkein voimavaramme ja asiantuntijayrityksen ammattilaisten tulee olla hyvin perillä siitä mitä yhtiössä tapahtuu, kenelle töitä tehdään ja minkälaisten asiakkaiden kanssa tehdään myyntiponnisteluita.
 • Työpanoksesi on merkittävä ja näkyvä. Jokaisen ceililäisen merkitys yhtiön kehittymiselle ja asiakaskokemuksen luomiselle on hyvin tärkeä. Et ole vain yksi ratas isossa koneistossa, vaan merkittävä osa yhtiömme tulevaisuutta.
 • Modernia ja ihmislähtöistä johtamista. Ceili on asiantuntijayritys, jonka takia pidämme ihmisten motivoivaa ja tukevaa johtamista oleellisena asiana. Saammekin usein positiivista palautetta niin mukavasta työyhteisöstä kuin johdostakin, jossa arvostetaan ja huomioidaan erilaiset osaajat.
 • Pidätkö enemmän Macista vai Windows-koneesta? Voit valita itsellesi parhaiten soveltuvat työkalut – niiden pitää olla omaan työtapaan sopivat. Niin ja sähköpöytä toimistollamme on luonnollisesti oletuksena kaikille. Lisäksi uudet työntekijät saavat käyttöönsä valintansa mukaan Oura-sormuksen tai Polar-kellon, jolla omaa jaksamista ja palautumista voi seurata. Työn kuormittavuuteen ja työkuorman hallintaan panostamme jatkuvasti.
 • Uskomme nykyaikaiseen työkulttuuriin. Voit itse vaikuttaa merkittävästi siihen, milloin ja mistä teet työsi. Osa meistä aloittaa työpäivänsä aikaisin aamulla ja osa vasta myöhemmin päivällä – itse valitset, mikä rytmi sopii sinulle. Halutessasi voit tehdä etätöitä, sillä asiantuntijatyö ei ole aikaan ja paikkaan sidottua.

Toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä, Tampereella ja Vantaalla. Ensisijaisesti haemme osaajia Keski-Suomesta ja Pirkanmaalta, mutta muualla asuminen ei ole este – meillä on osaajia myös esimerkiksi Lahdessa ja Lappeenrannassa. Parhaiten kuitenkin pääset osaksi yhteisöllistä yrityskulttuuria, mikäli pystyt toimimaan ainakin osan aikaa toimistoillamme.

Voit lukea lisää Ceilille töihin? Mitä minun työnhakijana tulisi tietää? -blogista.

Lisätietoja antaa mielellään:

Milla Hämäläinen
Chief Operating Officer
050 574 2800
milla.hamalainen@ceili.fi

Kiinnostavatko monipuoliset ja mielenkiintoiset projektit? Pidätkö itsesi haastamisesta ja motivoiko sinua uuden oppiminen? Lähetä hakemuksesi Ceilille tästä:

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, doc, docx, pages, jpeg, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 4.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Arvot Ceilillä

  Olemme mutkaton

  Olemme rohkea suunnannäyttäjä

  Kannamme vastuumme

  Teemme yhdessä

  Kasvamme kannattavasti

  Tutustu asiantuntijoidemme uratarinoihin

  Opiskelun ja töiden yhdistäminen Ceilillä

  Ulkoilmaihminen ja pulmatehtävistä innostuva Emilia toimii Ceilillä Salesforce-konsulttina ja markkinointi spesialistina. Näiden lisäksi tämä multitaskaaja opiskelee Jyväskylän yliopistossa! Miten Emilia (tai tuttavallisemmin Emppu) yhdistää IT-alan

  Lue lisää »

  Yrityskonsultoinnista innolla IT-alalle

  Ceilin markkinointipäällikkö ja Salesforce konsultti Julia Ryhänen tuli Ceilille alanvaihdon kautta. Yrityskonsultoinnin parissa työskentely, CRM-alustojen tuntemus ja markkinoinnin monipuolinen osaaminen loivat vahvan pohjan uusille haasteille

  Lue lisää »

  Lue rekrytointiuutisia ja tutustu meihin paremmin

  Hyvää naistenpäivää Ceililtä!

  Miten IT-alalle ja Ceilille voi esimerkiksi päätyä ja millaisia työtehtäviä eri roolit voivat sisältää? Naistenpäivän kunniaksi olemme koonneet Ceilin 10 naisasiantuntijan urapoluista ja työtehtävistä pienet

  Lue lisää »