Sinustako Salesforce-konsultti?

Sinustako ohjelmistokehittäjä, konsultti tai arkkitehti?

Ceili on Jyväskylässä ja Tampereella toimiva teknologiatalo, joka keskittyy Salesforce-teknologiaan. Missiomme on tarjota suomalaisille yrityksille maailman parhaat työkalut myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin käyttöön. Haluamme tarjota asiakkaillemme huippuluokan työtä, mutta mutkattomalla ja iloisella asenteella.

Olemme Ceilillä palkanneet uusia työntekijöitä viimeisen vuoden aikana yhteensä viisitoista henkeä. Kasvun moottorina meillä on hienot asiakkaat, jotka poikkeuksetta ovat jatkaneet yhteistyötä ensimmäisten projektien jälkeen. Lisäksi olemme saaneet  useita uusia asiakkaita ja nämä yhdessä ovat mahdollistaneet vahvan kasvun.

Tärkein syy kasvumme taustalla on mainio yhteishenki, erinomainen työtyytyväisyys sekä vahva sitoutuminen asiakkaiden projektien läpivientiin. Iloinen ilme näkyy ulospäin ja yhteistyö asiakkaiden kanssa on ollut tehokasta, mukavaa ja ratkaisukeskeistä. Asiakkaamme ovat kumppaneita, joiden kanssa saamme tehdä pitkään yhteistyötä. 

 

Olemme asiakkaidemme Salesforce-teknologiaan pohjautuva digitalisaation kumppani. Toteutamme asiakkaillemme mm. CRM- ja asiakaspalveluratkaisuita, toiminnanohjauksen toteutuksia, digitaalisen markkinoinnin työkalujen käyttöönottoa, asiakasportaaleita sekä järjestelmien välisiä integraatioita. Salesforcen ekosysteemi on hyvin laaja ja siksi se mahdollistaa asiakkaillemme kokonaisvaltaisten digitalisaatioratkaisuiden toteuttamisen. Työntekijöillemme tämä tarkoittaa monipuolisia, haastavia ja erittäin mielenkiintoisia asiakasprojekteja.

Avoin hakemus

Juuri tällä hetkellä meillä ei ole avoinna uusia tehtäviä. Otamme kuitenkin vastaan avoimia hakemuksia Salesforce-projekteista kiinnostuneilta asiantuntijoilta.

 

Mitä voit odottaa työstäsi Ceilillä?

Olemme hyvin ihmisläheinen ja iloinen organisaatio, jossa viihtyisit varmasti:

Ceilillä on vahva kasvuvaihe ja pääset osallistumaan ketterän yhtiön kasvupolun rakentamiseen. Kasvuyhtiöissä on viehättävä ja vauhdikas henki – tällaista pääsee kokemaan vain harvoin.

  • Panostamme vahvasti avoimen kulttuurin rakentamiseen. Kerromme avoimesti yhtiön tilanteesta viikoittain koko henkilöstölle. Henkilöstö on tärkein voimavaramme ja asiantuntijayrityksen ammattilaisten tulee olla hyvin perillä mitä yhtiössä tapahtuu, kenelle töitä tehdään ja minkälaisten asiakkaiden kanssa tehdään myyntiponnisteluita.
  • Työpanoksesi on merkittävä ja näkyvä. Jokaisen Ceililäisen merkitys yhtiön kehittymiselle ja asiakaskokemuksen luomiselle on hyvin tärkeä. Et ole vain yksi ratas isossa koneistossa vaan merkittävä osa yhtiömme tulevaisuutta.
  • Pidätkö enemmän Macista vai Windows-koneesta? Voit valita itsellesi parhaiten soveltuvat työkalut – niiden pitää olla omaan työtapaan soveltuvat. Niin ja sähköpöytä toimistollamme on luonnollisesti oletuksena kaikille. Lisäksi uudet työntekijät saavat käyttöönsä valintansa mukaan Oura-sormuksen tai Polar-kellon, jolla omaa jaksamista ja palautumista voi seurata. Työn kuormittavuuteen ja työkuorman hallintaan panostamme jatkuvasti.
  • Uskomme nykyaikaiseen työkulttuuriin. Voit itse vaikuttaa merkittävästi siihen, milloin ja mistä teet työsi. Osa meistä aloittaa työpäivänsä aikaisin aamulla ja osa vasta myöhemmin päivällä – itse valitset mikä rytmi sopii sinulle. Halutessasi voit tehdä etätöitä sillä asiantuntijatyö ei ole aikaan ja paikkaan sidottua.

Toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä ja Tampereella ja ensisijaisesti haemme osaajia Keski-Suomesta ja Pirkanmaalta. Tämä ei kuitenkaan ole este, mikäli asut muualla – työpaikkasi voi sijaita myös muualla. Parhaiten kuitenkin pääset osaksi yhteisöllistä yrityskulttuuria, mikäli pystyt toimimaan ainakin osan aikaa toimistoillamme.

Lisätietoja: Sami Kettunen, 050 386 5555, sami.kettunen@ceili.fi

Lue työntekijöidemme uratarinat

Perttu, kokenut ammattilainen sai uusia haasteita työpaikan vaihdon kautta

 

Kiinnostavatko monipuoliset ja mielenkiintoiset projektit? Pidätkö itsesi haastamisesta ja motivoiko sinua uuden oppiminen? Saatat olla etsimämme Salesforce-konsultti. Jätä avoin hakemus!

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, doc, docx, pages, jpeg, Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 4.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.