Sinustako Salesforce-konsultti?

Sinustako ohjelmistokehittäjä, konsultti tai arkkitehti?

Ceili on Jyväskylässä ja Tampereella toimiva teknologiatalo, joka keskittyy Salesforce-teknologiaan. Missiomme on tarjota suomalaisille yrityksille maailman parhaat työkalut myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin käyttöön. Haluamme tarjota asiakkaillemme huippuluokan työtä, mutta mutkattomalla ja iloisella asenteella.

Olemme Ceilillä palkanneet uusia työntekijöitä vuoden 2021 aikana yhteensä kahdeksan henkeä. Vahva kasvupolkumme jatkuu ja haemme nyt 5-10 uutta osaajaa vahvistamaan tiimiämme. Kasvun moottorina meillä on hienot asiakkaat, jotka poikkeuksetta ovat jatkaneet yhteistyötä ensimmäisten projektien jälkeen. Lisäksi olmme saaneet tämän vuoden aikana useita uusia asiakkaita ja nämä yhdessä ovat mahdollistaneet vahvan kasvun.

Tärkein syy kasvumme taustalla on mainio yhteishenki, erinomainen työtyytyväisyys sekä vahva sitoutuminen asiakkaiden projektien läpivientiin. Iloinen ilme näkyy ulospäin ja yhteistyö asiakkaiden kanssa on ollut tehokasta, mukavaa ja ratkaisukeskeistä. Asiakkaamme ovat kumppaneita, joiden kanssa saamme tehdä pitkään yhteistyötä. 

 

Olemme asiakkaidemme Salesforce-teknologiaan pohjautuva digitalisaation kumppani. Toteutamme asiakkaillemme mm. CRM- ja asiakaspalveluratkaisuita, toiminnanohjauksen toteutuksia, digitaalisen markkinoinnin työkalujen käyttöönottoa, asiakasportaaleita sekä järjestelmien välisiä integraatioita. Salesforcen ekosysteemi on hyvin laaja ja siksi se mahdollistaa asiakkaillemme kokonaisvaltaisten digitalisaatioratkaisuiden toteuttamisen. Työntekijöillemme tämä tarkoittaa monipuolisia, haastavia ja erittäin mielenkiintoisia asiakasprojekteja.

Rekrytoimme nyt:

Ohjelmistokehittäjiä, konsultteja ja arkkitehtejä

Salesforce-kehitystyö käsittää asiakkaan liiketoimintatarpeiden konsultointia ja palvelumuotoilua, Salesforcen pilvipalveluiden konfigurointia sekä vaativien asiakaskohtaisten tarpeiden ja integraatioiden koodaamista. Nyt kaipaamme joukkoomme mukaan kokneita koodareita sekä nuoria tulevaisuuden lupauksia, jotka pystyvät keskittymään Salesforcen asiakaskohtaisten toimintojen konsultointiin, konfigurointiin, koodaukseen sekä integraatioiden toteuttamiseen.

Kokenut ohjelmoija ottaa Salesforcen ekosysteemin kehitystyökalut nopeasti haltuun. Salesforcen Apex-koodaus on hyvin lähellä Java-ohjelmointia ja myös .Net-ohjelmoijien on helppo ottaa Apex haltuun. Lightning Web Components on nykyaikainen framework käyttöliittymien toteuttamiseen. Lisäksi työkalupaletti on hyvin tuttua kauraa eli GitHub ja Visual Studio Code Salesforcen kehittämine laajennoksineen ovat käytössä ja sfdx-komentotyökalulla ympäristöjen hallinta ja deployt onnistuvat suoraan komentoriviltä. Salesforcen teknologiaperheen alle kuuluu myös Heroku kaikkine palveluineen ja viimeisimpinä hankintana myös Slack yhdistyi Salesforcen ekosysteemiin – työn tekemiseen on siis monipuolisia mahdollisuuksia. Lisäksi Salesforce kehittää jatkuvasti Devops-käytänteitä eteenpäin. Integraatioiden toteutuksessa Salesforcella on hyvät REST API:t joiden hyödyntäminen on nopea oppia. Serverless funktiot voi toteuttaa Javalla tai Node.js:llä. Eli jos omaat ohjelmointitaustaa on Salesforcen kanssa työskentely sinulle hyvin nopeasti haltuunotettava kokonaisuus. 

 

Konsultit ja kehittäjät eivät tarvitse aiempaa kokemusta tietojärjestelmien toteuttamisesta tai koodaamisesta, mutta toki se on iso etu hakemuksessasi. Me koulutamme uudet työntekijät perusteista lähtien Ceilin projektimalliin sekä Salesforcen ekosysteemiin. Opiskelu tapahtuu perehdytyksen, itseopiskelun (valmis oppimisympäristö) sekä harjoitusprojektien kautta. Tiedämme uusien työntekijöiden lähtötason ja pystymme tukemaan tiiviisti oppimisprosessin aikana. Henkilöstötyytyväisyystutkimuksemme kertoo, että apua ja tukea saa Ceilin kollegoilta todella hyvin ja se auttaa ekosysteemin haltuunotossa paljon.

Itse alusta kehittyy jatkuvasti eteenpäin ja uusia ominaisuuksia kehitetään säännöllisesti. Niin ikään kehitystyökalut ja ympäristö menevät vahvasti eteenpäin. Uusia ominaisuuksia otetaan käyttöön kolmesti vuodessa. Salesforcen markkinaosuus on kasvanut vuosittain väkevästi eteenpäin ja Suomessa markkina kasvaa todella vahvasti.

 

Mitä voit odottaa työstäsi Ceilillä?

Olemme hyvin ihmisläheinen ja iloinen organisaatio, jossa viihtyisit varmasti:

Ceilillä on vahva kasvuvaihe ja pääset osallistumaan ketterän yhtiön kasvupolun rakentamiseen. Kasvuyhtiöissä on viehättävä ja vauhdikas henki – tällaista pääsee kokemaan vain harvoin.

  • Panostamme vahvasti avoimen kulttuurin rakentamiseen. Kerromme avoimesti yhtiön tilanteesta viikoittain koko henkilöstölle. Henkilöstö on tärkein voimavaramme ja asiantuntijayrityksen ammattilaisten tulee olla hyvin perillä mitä yhtiössä tapahtuu, kenelle töitä tehdään ja minkälaisten asiakkaiden kanssa tehdään myyntiponnisteluita.
  • Työpanoksesi on merkittävä ja näkyvä. Jokaisen Ceililäisen merkitys yhtiön kehittymiselle ja asiakaskokemuksen luomiselle on hyvin tärkeä. Et ole vain yksi ratas isossa koneistossa vaan merkittävä osa yhtiömme tulevaisuutta.
  • Pidätkö enemmän Macista vai Windows-koneesta? Voit valita itsellesi parhaiten soveltuvat työkalut – niiden pitää olla omaan työtapaan soveltuvat. Niin ja sähköpöytä toimistollamme on luonnollisesti oletuksena kaikille. Lisäksi uudet työntekijät saavat käyttöönsä valintansa mukaan Oura-sormuksen tai Polar-kellon, jolla omaa jaksamista ja palautumista voi seurata. Työn kuormittavuuteen ja työkuorman hallintaan panostamme jatkuvasti.
  • Uskomme nykyaikaiseen työkulttuuriin. Voit itse vaikuttaa merkittävästi siihen, milloin ja mistä teet työsi. Osa meistä aloittaa työpäivänsä aikaisin aamulla ja osa vasta myöhemmin päivällä – itse valitset mikä rytmi sopii sinulle. Halutessasi voit tehdä etätöitä sillä asiantuntijatyö ei ole aikaan ja paikkaan sidottua.

Toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä ja Tampereella ja ensisijaisesti haemme osaajia Keski-Suomesta ja Pirkanmaalta. Tämä ei kuitenkaan ole este, mikäli asut muualla – työpaikkasi voi sijaita myös muualla. Parhaiten kuitenkin pääset osaksi yhteisöllistä yrityskulttuuria, mikäli pystyt toimimaan ainakin osan aikaa toimistoillamme.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi heti sisään. Aloitamme haastattelut välittömästi ja palkkaamme osaajat nopealla aikataululla!

Lisätietoja: Sami Kettunen, 050 386 5555, sami.kettunen@ceili.fi

Lue työntekijöidemme uratarinat

Perttu, kokenut ammattilainen sai uusia haasteita työpaikan vaihdon kautta

Kiinnostavatko monipuoliset ja mielenkiintoiset projektit? Pidätkö itsesi haastamisesta ja motivoiko sinua uuden oppiminen? Saatat olla etsimämme Salesforce-konsultti. Jätä avoin hakemus!

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, doc, docx, pages, jpeg, Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 4.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.