Sinustako Salesforce-konsultti?

Sinustako Salesforce-konsultti tai projektipäällikkö?

Ceili on Jyväskylässä ja Tampereella toimiva teknologiatalo, joka keskittyy Salesforce-teknologiaan. Missiomme on tarjota suomalaisille yrityksille maailman parhaat työkalut myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin käyttöön. Haluamme tarjota asiakkaillemme huippuluokan työtä, mutta mutkattomalla ja iloisella asenteella.

Olemme asiakkaidemme Salesforce-teknologiaan pohjautuva digitalisaation kumppani. Toteutamme asiakkaillemme mm. CRM- ja asiakaspalveluratkaisuita, digitaalisen markkinoinnin työkalujen käyttöönottoa, asiakasportaaleita sekä järjestelmien välisiä integraatioita. Salesforcen ekosyysteemi on hyvin laaja ja siksi se mahdollistaa asiakkaillemme kokonaisvaltaisten digitalisaatioratkaisuiden toteuttamisen. Työntekijöillemme tämä tarkoittaa monipuolisia, haastavia ja erittäin mielenkiintoisia asiakasprojekteja.

Yhtiömme on päässyt hienolle kasvu-uralle ja etsimme jatkuvasti taloon uusia kollegoita osaksi moniammatillista tiimiämme. Haemme osaajia erilaisilla taustoilla. Voit olla rautainen joko Salesforce-ammattilainen, kokenut koodari, joka haluaa vaihtelua uralleen tai nälkäinen nuori, joka haluaa päästä kasvamaan ammattilaisena. Osaaminen ja asenne ratkaisevat.

Taloomme tulevat konsultit osallistuvat asiakasvastuiden hoitamiseen, järjestelmähankkeiden tekniseen määrittelyyn sekä Salesforcen konfigurointiin. Tehtävä vaatii ymmärrystä liiketoimintaprosesseista, asiakassuhteiden hoitamisesta sekä teknistä taustaa. Työ on hyvin asiakaslähtöistä ja tehdään tiimityönä asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseksi.

Salesforce-ohjelmoijat osallistuvat asiakasprojekteissa Salesforcen käyttöönottoprojekteihin, asiakaskohtaisten vaatimusten toteuttamiseen sekä integraatioihin. Roolitusta voidaan säätää myös konsultatiiviseen suuntaan mikäli haluat. Odotamme sinulta ohjelmointiosaamista sekä kiinnostusta ottaa haltuun Salesforcen ekosysteemi. Työn alussa koulutamme valitut henkilöt Salesforcen käyttöön ja kehittämiseen.

Rekrytoimme nyt:

Kokenut projektipäällikkö

Etsimme osaajajoukkoomme projektipäällikköä, jolla on kokemusta asiakasprojektien vetämisestä. Tekninen tausta ja asiakkaiden liiketoimintaprosessien tuntemus ovat vahvoja valtteja tähän tehtävään. Et välttämättä tarvitse kokemusta Salesforcen ekosysteemistä sillä työn alussa teemme perehdytyksen, jossa pääset ottamaan Salesforcen haltuun. 

Projekteissamme projektipäällikkö vastaa asiakasworkshopien vetämisestä sekä kommunikoinnista asiakkaidemme kanssa. Autat myös tiimiämme onnistumaan työssään ja pidät kaikki sidosryhmät tietoisina miten projektit etenevät. Halutessasi voit myös osallistua tiiviisti projektin toteuttamiseen teknisellä saralla. 

Salesforce-konsultteja

Haemme useampaa Salesforce-konsulttia. Konsulttimme voivat keskittyä työssään joko ohjelmointiin tai vaihtoehtoisesti Salesforcen konfigurointiin sekä asiakkaidemme liiketoimintaprosessien mallintamiseen Salesforceen. Yksi rekrytoinneistamme keskittyy käyttöliittymäosaajan löytämiseen. Jos css on hallussa ja graafinen silmä loihtii tyylikkäitä käyttöliittymiä niin pistä hakemus sisään. 
 
Konsultin tehtävän palkkaamme kokeneita osaajia sekä työuransa alussa olevia henkilöitä. Tärkeintä on kiinnostus IT-alaan, sopivaa koulutusta sekä innostusta projektityön.

Mitä voit odottaa työstäsi Ceilillä?

Olemme hyvin ihmisläheinen ja iloinen organisaatio, jossa viihtyisit varmasti:

  • Ceilillä on vahva kasvuvaihe ja pääset osallistumaan ketterän yhtiön kasvupolun rakentamiseen. Kasvuyhtiöissä on viehättävä ja vauhdikas henki – tällaista pääsee kokemaan vain harvoin.
  • Panostamme vahvasti avoimen kulttuurin rakentamiseen. Kerromme avoimesti yhtiön tilanteesta viikoittain koko henkilöstölle. Henkilöstö on tärkein voimavaramme ja asiantuntijayrityksen ammattilaisten tulee olla hyvin perillä mitä yhtiössä tapahtuu, kenelle töitä tehdään ja minkälaisten asiakkaiden kanssa tehdään myyntiponnisteluita.
  • Työpanoksesi on merkittävä ja näkyvä. Jokaisen Ceililäisen merkitys yhtiön kehittymiselle ja asiakaskokemuksen luomiselle on hyvin tärkeä. Et ole vain yksi ratas isossa koneistossa vaan merkittävä osa yhtiömme tulevaisuutta.
  • Pidätkö enemmän Macista vai Windows-koneesta? Voit valita itsellesi parhaiten soveltuvat työkalut – niiden pitää olla omaan työtapaan soveltuvat. Niin ja sähköpöytä toimistollamme on luonnollisesti oletuksena kaikille.
  • Uskomme nykyaikaiseen työkulttuuriin. Voit itse vaikuttaa merkittävästi siihen, milloin ja mistä teet työsi. Osa meistä aloittaa työpäivänsä aikaisin aamulla ja osa vasta myöhemmin päivällä – itse valitset mikä rytmi sopii sinulle. Halutessasi voit tehdä etätöitä sillä asiantuntijatyö ei ole aikaan ja paikkaan sidottua.

Toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä ja Tampereella ja ensisijaisesti haemme osaajia Keski-Suomesta ja Pirkanmaalta. Tämä ei kuitenkaan ole este, mikäli asut muualla – työpaikkasi voi sijaita myös muualla. Parhaiten kuitenkin pääset osaksi yhteisöllistä yrityskulttuuria, mikäli pystyt toimimaan ainakin osan aikaa toimistoillamme. Toki toistaiseksi toimimme täysin etätyömoodissa ja palaamme toimistolle kun aika on siihen parempi. 

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi heti sisään. Aloitamme haastattelut välittömästi ja palkkaamme osaajat nopealla aikataululla!

Lisätietoja: Sami Kettunen, 050 386 5555, sami.kettunen@ceili.fi

Kiinnostavatko monipuoliset ja mielenkiintoiset projektit? Pidätkö itsesi haastamisesta ja motivoiko sinua uuden oppiminen? Saatat olla etsimämme Salesforce-konsultti. Jätä avoin hakemus!

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, doc, docx, pages, jpeg, Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 4.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.