Nuoren ammattilaisen kasvu isojen asiakasprojektien osaajaksi

Otto Virtanen on Ceilin nuorempaa koodari -osastoa, jonka osaaminen on kehittynyt isoin harppauksin Ceilille tulon jälkeen.

Päädyin Ceilille töihin Rekrytreffit -tapahtuman kautta, jossa pääsin juttelemaan muutaman minuutin ajan useamman jyväskyläläisen IT-yrityksen kanssa. Tapahtumaan osallistui paljon alan opiskelijoita ja itsekin osallistuin sillä mielellä, että haluan hakeutua oman alan töihin opintojen ohessa. Aika nopeasti sitten Ceilin kanssa asiat etenivät ja pääsin mukaan porukkaan.

”Ceili vaikutti alusta asti hyvältä ja luotettavalta työnantajalta.”

Salesforce -teknologia ei ollut minulle entuudestaan tuttu, mutta Salesforce-trailhead oppimisalusta ja Ceilin oppimiseen kannustava ilmapiiri mahdollistivat teknologian nopean haltuunoton. Toki omista tietotekniikan opinnoistakin on ollut iso hyöty tässä työssä.

”Oma ammattiosaaminen on kehittynyt todella nopeasti ja todella paljon. Työssä ei opi vain teknologiasta ja sen käyttömahdollisuuksista, vaan asiakkaiden myötä myös liiketoimintaosaaminen on kehittynyt hurjasti.”

Ceilillä on hienoa myös se, että on hyvät etenemismahdollisuudet. Asiakkaistakin huomaa, että kauppa käy ja Salesforce -teknologiaa otetaan paljon käyttöön. Uutena ammattilaisena on päässyt tekemään vastuullisia hommia ja isompia kokonaisuuksia, se motivoi. Salesforcessa yksi parhaista jutuista on se, että pääsee tekemään töitä modernin ja kehittyvän teknologian parissa. Salesforce tarjoaa ajan vaatimuksia vastaavat teknologiat, dokumentaatiot ja työkalut, joilla asiakkaiden vaikeimmatkin vaatimukset saadaan toteutettua ja työnteko on jouhevaa.

Työviikot pitää erilaisina se, että pääsee tekemään niin konsultin töitä kuin devaushommiakin. Devaustöissä mielenkiintoista on se, että pääsee tekemään integraatioita sekä business -puolen juttuja, monipuolisuus on tosi hieno juttu Ceilillä. Vaihtelevuus työtehtävissä on todella tärkeää.

”Devaajana komentorivi tulee hyvinkin tutuksi ja jos VS koodin pakertaminen alkaa tökkiä voi tehdä hetken raportteja konsultin roolissa johonkin toiseen projektiin”.

Ceili on joustava työnantaja ja pystyn tekemään opintoja töiden ohella eteenpäin. Joustavuus on myös sitä, voi itse määritellä missä töitä haluaa tehdä ja milloin. Myös se on tosi tärkeää, että saa itse valita millä välineillä ja koneilla työtä tekee. Salesforce-teknologia kun ei ole sidottu tiettyyn käyttöjärjestelmään.

”Töissä viihtymisen kannalta tärkeitä juttuja on myös meidän tosi hyvä työporukka, jossa on hyvä yhteishenki ja sellainen ilmapiiri, että on myös helppo kysyä apua kollegalta.”

Käy lukemassa lisää osaajistamme ja uratarinoistamme alla olevien linkkien kautta!

 

Tutustu osaajiimme ja urapolkuihimme

Opiskelun ja töiden yhdistäminen Ceilillä

Ulkoilmaihminen ja pulmatehtävistä innostuva Emilia toimii Ceilillä Salesforce-konsulttina ja markkinointi spesialistina. Näiden lisäksi tämä multitaskaaja opiskelee Jyväskylän yliopistossa! Miten Emilia (tai tuttavallisemmin Emppu) yhdistää IT-alan

Lue lisää »