Tietosuojaseloste

Tämä on Ceilin henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 18.03.2020. Viimeisin muutos 16.12.2020.

1. Rekisterinpitäjä

Ceili Oy

Y-tunnus: 2985314-6

Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä

 

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Ceilin asiakaspalvelu vastaa rekisteriasioihin liittyviin tiedusteluihin.  Tiedustelut osoitteeseen: support@ceili.fi

Rekisteriasioista vastaava henkilö: Antti Paksuniemi, 040 571 3982.

 

3. Rekisterin nimi

Ceilin asiakas-, sidosryhmä- ja markkinointirekisteri (myöhemmin ”Rekisteri”).

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito Ceilin asiakkaisiin ja sidosryhmiin sekä Ceilin tarjoamiin palveluihin ja teknologioihin liittyvä tiedotus ja markkinointi.

Lisäksi Rekisterin tietoja käytetään asiakassuhteiden yleiseen hallintaan kuten palveluiden toimittamiseen, laskutukseen ja/tai muihin vastaaviin toimenpiteisiin.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Henkilöstä voidaan kerätä rekisteriin seuraavia tietoja:

  1. Etu- ja sukunimi
  2. Yhteystiedot (työosoite, sähköposti ja puhelinnumero)
  3. Titteli, tehtävä ja asema yrityksessä ja työnantaja
  4. Muut henkilön tai asiakasyrityksen yhteyshenkilön antamat lisätiedot
  5. Markkinointiluvat ja -kiellot sekä kiinnostuksen kohteet
  6. Asiakassuhdetta koskevat tiedot (esimerkiksi yhteydenotot, annetut palautteet, toimitetut palvelut, tukipyynnöt, tapahtumiin osallistumiset, markkinointisisältöjen käyttö)

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kerätään henkilötietoja asiakassuhteen aikana, ennen sitä tehtävän markkinointi- ja myyntityön aikana sekä asiakassuhteen jälkeen tehtävän jälkimarkkinoinnin aikana.

Rekisteriin tallennettavia henkilötietoja voidaan kerätä ja täydentää henkilön suostumuksella Ceilin markkinointiviestien ja verkkosivujen evästeistä ja lomakkeista.

Tietoja voidaan kerätä myös henkilön tai henkilön työnantajan edustajan kanssa käydystä kommunikaatiosta kuten tapaamisista, puhelinkeskusteluista ja sähköpostiviesteistä.

Lisäksi yleisesti saatavilla olevia julkisia tietolähteitä voidaan hyödyntää tietojen täydentämisessä.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Ceili ei lähtökohtaisesti luovuta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille ellei viranomaiset lain mukaisesti niin vaadi.

Ceili voi kuitenkin käyttää palveluidensa toteuttamiseen ulkopuolisia luotettavaksi arvioimiaan yhteistyökumppaneita, joiden edustajat voivat käsitellä Rekisterin tietoja Ceilin puolesta edellyttäen, että he sitoutuvat erilliseen tietojenkäsittelysopimukseen.

Yritysjärjestelyiden yhteydessä Rekisteri voi siirtyä ostajan haltuun, mikäli Ceili myy tai muulla vastaavalla tavalla järjestelee liiketoimintaansa.

Ceilin keräämiä henkilötietoja ei lähtökohtaisesti siirretä EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelle. Voimme kuitenkin käyttää palveluntarjoajia, joilla voi olla pääsy tietoihin EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelta. Lainmukainen perusteemme käsitellä ja siirtää henkilötietoja EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelle liittyy joko:

  • Euroopan komissio on päättänyt, että kyseisessä vastaanottajamaassa on varmistettu riittävä tietosuojan taso;
  • olemme sopineet ja toteuttaneet kattavat suojatoimet käyttäen esimerkiksi Euroopan komission hyväksymiä tietosuojaa koskevia vakiolausekkeita;
  • olet antanut nimenomaisen suostumuksesi henkilötietojesi siirtämiselle;
  • henkilötietojesi siirtämiselle EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelle on olemassa muu lainmukainen peruste

 

8. Evästeiden käyttö

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi ja liittää tätä tietoa markkinointirekisteriin. Kun käytät verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.

Mitä evästeet ovat?

Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa laitteellesi. Evästeitä käytetään esimerkiksi silloin, kun tietojasi halutaan säilyttää siirtyessäsi internetpalvelun sivulta toiselle. Evästeiden käyttö edellyttää aina sinun suostumuksesi. Lisää evästeistä voit lukea Viestintäviraston sivulta.

Sivustomme käyttämät evästeet

Google Analytics

Käytämme sivustolla monille tuttua Google Analyticsia selvittääksemme, kuinka paljon sivustolla on kävijöitä ja mitä kautta kävijät ohjautuvat sivustolle. Google Analyticsin käyttö on hyvin yleistä ja se on käytössä lähes kaikilla verkkosivustoilla nykyään. Google Analytics ei kerää tai tallenna henkilötietoja.

Evästeilmoitus

Evästeilmoituksemme käyttää evästeitä tarkistaakseen, onko käyttäjä hyväksynyt evästeiden käytön sivuillamme.

 

Miten evästeitä hallitaan ja miten ne poistetaan?

Internetselaimen asetuksista pääset muokkaamaan evästeiden hallintaa ja voit esimerkiksi estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta ennen uusien evästeiden tallentamista. Lisää tietoa evästeiden hallinnasta voit käydä lukemassa täältä: http://www.aboutcookies.org/

 

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Ceilin asiakas- ja markkinointirekisteriä ylläpidetään huolellisesti ja asianmukaisin keinoin. Tietoja säilytetään sähköisenä järjestelmissä, jotka ovat tarkoin suojattu. Tietojen tarkasteleminen vaatii aina käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Kaikkia Ceilin työntekijöitä sitoo lisäksi salassapitovelvollisuus.

 

10. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä henkilöllä on lainmukainen oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa, joita hän voi vaatia muutettavaksi, täydennettäväksi tai poistettavaksi.

Henkilö voi pyytää tietojensa tarkistamista Ceilin asiakaspalvelusta. Pyynnön voi lähettää kirjallisena tai sähköpostitse:

Ceili Oy

Henkilörekisterin tarkastuspyyntö

Piippukatu 11

40100 Jyväskylä

Tai

support@ceili.fi