Yrityskonsultoinnista innolla IT-alalle

Ceilin markkinointipäällikkö ja Salesforce konsultti Julia Ryhänen tuli Ceilille alanvaihdon kautta. Yrityskonsultoinnin parissa työskentely, CRM-alustojen tuntemus ja markkinoinnin monipuolinen osaaminen loivat vahvan pohjan uusille haasteille ja oman osaamisen kehittämiselle.

IT-alan työkulttuuri ja mielenkiintoiset tehtävät houkuttelivat

”Vastasin aiemmassa työpaikassani yrityksen markkinoinnista, CRM-alustan ylläpidosta, kehittämisestä ja konsultoinnista sekä autoin toisia yrityksiä luomaan tuloksellista markkinointia. Nautin suuresti markkinoinnin ja teknologian yhdistämisestä modernien työkalujen avulla, joten IT-ala kiinnosti jo ennen Ceiliin tutustumista.

Ceilille lopulta päädyin suosittelun kautta. Kollegani oli vaihtanut noin vuosi sitten Ceilille ja yritys vaikutti mukavalta työpaikalta työkulttuurinsa ja Salesforce-teknologiaan keskittyvän liiketoimintansa takia. Kävikin sitten niin, että vahvan kasvunsa myötä Ceili koki tarvetta luoda markkinoinnille selkeät suuntaviivat ja kaipasi henkilöä tätä johtamaan. Tämä entinen kollegani vinkkasi minulle avoimesta paikasta ja siitä se sitten lähti!

Koin että kaipasin uusia haasteita, joten aika oli oikea omalta osaltanikin. Myös Ceilin toimitusjohtaja Sami Kettunen oli minulle tuttu, sillä työhistoriamme olivat kohdanneet aiemmin. Oli siis helppo vakuuttua Ceilistä työnantajana, kun tunsi entuudestaan jo kaksi talon osaajaa. Lisäksi yhdessä käymämme keskustelut vahvistivat positiivista mielikuvaani IT-alasta, ja työrooli vaikutti omaa osaamistani kehittävältä.”

Vastasivatko odotukset todellisuutta?

”Uuteen hyppääminen on aina hiukan jännittävää, mutta hyvällä tavalla. Sanoinkin ensimmäisen kuukauden jälkeen läheisilleni, että ihan kuin kotiin olisi tullut. Eli on helppo todeta, että olen ollut päätökseeni erittäin tyytyväinen.

Pidän työroolistani paljon, sillä pääsen yhdistämään Ceilin markkinoinnin suunnittelun, toteuttamisen ja kehittämisen monipuolisiin Salesforce-projekteihin, joissa puolestaan pääsen rakentamaan asiakkaidemme liiketoimintaa kehittäviä CRM-alustoja ja tuomaan modernit markkinoinnin työkalut heidän käyttöönsä. Nautin kun pääsen yhdistämään visuaalisen osaamiseni ja kirjoitustaitoni sekä isomman kuvan strategisen suunnittelun ja teknisen toteutuksen.

Ceilistä nostaisin esiin myös sen, että töitä tehdään tiimeinä. Vaikka siis työssäni teenkin paljon asioita itsenäisesti, edistetään asioita aina isossa kuvassa ja asiakasprojekteissa yhdessä. Ceili vaikuttaa siis oikein hyvältä työnantajalta ja työpaikalta, ja näenkin yrityksellä kirkkaan tulevaisuuden, sillä täällä kiinnitetään huomiota ihmisiin – eli ceililäisiin ja asiakkaisiin.”

Käy lukemassa lisää osaajistamme ja uratarinoistamme alla olevien linkkien kautta!

Tutustu osaajiimme ja urapolkuihimme

Opiskelun ja töiden yhdistäminen Ceilillä

Ulkoilmaihminen ja pulmatehtävistä innostuva Emilia toimii Ceilillä Salesforce-konsulttina. Näiden lisäksi tämä multitaskaaja opiskelee Jyväskylän yliopistossa! Opiskelun ja töiden yhdistäminen Ceilillä siis onnistuu, mutta miten Emilia

Lue lisää »

Salesforce®, Sales Cloud® ja muut ovat salesforce.com, inc:n tavaramerkkejä, joita käytetään täällä luvan kanssa.