Uusia Salesforce osaajia

Ceilin asiantuntijajoukko on jälleen vahvistunut

Uusia Salesforce osaajia Ceilille! Ceilin kasvu jatkuu, jonka myötä asiantuntijoita kaivattiin lisää ylläpitämään ja vahvistamaan onnistumista asiakasprojekteissa sekä sisäisessä toiminnassa.

Salesforce on laaja alusta, jonka työkaluja Ceili haluaa olla valmis tarjoamaan asiakkailleen laaja-alaisesti ja syvällä asiantuntemuksella. Tämän myötä Ceilin katon alta löytyy erilaisia osaajia, jotka ovat erikoistuneet Salesforcen eri osa-alueisiin. Näin voimme koota jokaiseen asiakasprojektiin juuri siihen sopivan tiimin ja varmistaa tavoitteiden saavuttamisen.

Kasvun myötä myös sisäiseen kehittämiseen allokoidaan resursseja sopivassa suhteessa asiakasprojekteihin. Näin varmistetaan toimintamallien ja organisaatiorakenteen tukeva pohja kasvun onnistumiselle.  

Uusia Salesforce osaajia Ceilille – Tutustu heidän rooleihinsa:

Sara Vertanen – Salesforce Developer

Rauhallinen ja päämäärätietoinen Sara Vertanen arvostaa Ceilillä erityisesti joustavaa työaikaa ja mukavaa työyhteisöä. Salesforce kehittäjän työnkuvaan lukeutuu mm. räätälöityjen Salesforce-ratkaisujen toteutus asiakkaan tarpeiden mukaan.

Saran koulutustausta koostuu tietotekniikasta sekä tradenomin opinnoista, jotka luovat vahvan pohjan Salesforcen hyödyntämiselle erilaisissa liiketoimintatarpeissa ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisessä.

Joel Hiltunen – Salesforce Developer

Uusiin haasteisiin innolla syventyvä Joel Hiltunen pyrkii aina löytämään asioista positiivisen puolen. Jalkapalloa, kalastusta ja luontokuvausta harrastava moniosaaja oli kuullut Ceilistä hyviä asioita jo ennen hakemista, joten rekrytoinnin auetessa hakeminen tuntui luontevalta.

Joelin koulutustausta on tietojärjestelmätieteiden parissa. Aiempaa kokemusta Joelilla on mm. web-ohjelman toteutuksen parista. Salesforce oli hieman tuttu ennestään ja Ceilin monipuolisen onboarding prosessin sekä Salesforcen oppimisympäristön myötä osaamista oli näppärä syventää.

Tatu Lappeteläinen – Salesforce Developer

Kaikesta uudesta teknologiasta kiinnostunut Tatu Lappeteläinen on rauhallinen ja kärsivällinen pitkän linjan IT-ammattilainen. Ceilissä Tatua kiinnostaa selkeä keskittyminen Salesforce-teknologiaan, joka tarjoaa kehittäjälle hyvät työkalut projektien toteuttamiseen.

”Parasta Ceilissä on mukava ja tiivis työyhteisö.”

Tatu on koulutustaustaltaan erikoistunut tietojenkäsittelyyn. Aiempi työkokemus on keskittynyt viimeiset 12 vuotta fullstack-kehitykseen, joista viimeisin kuusi vuotta mielenkiinto on painottunut käyttöliittymäpuolen teknologioihin kuten React ja React Native.

Janne Palomäki – Salesforce Consultant

Pesäpalloa harrastava Janne Palomäki tekee töitä Ceilillä monipuolisessa Salesforce konsultin roolissa. Työtehtäviin kuuluu mm. Salesforce-ratkaisuiden suunnitteleminen ja toteuttaminen erilaisissa projekteissa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Janne kuvailee Ceiliä joustavaksi työnantajaksi, joka mahdollistaa hienosti työn ja vapaa-ajan yhdistämisen.

Tietojärjestelmätieteiden opinnot ovat auttaneet Jannea ymmärtämään asiakkaiden liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti sekä löytämään toimivia ratkaisuja asiakkaiden Salesforce-haasteisiin. Janne oli syventänyt osaamistaan Salesforcen Trailhead -oppimisympäristön avulla jo ennen Ceilille tuloa.

Elena Lokio – Marketing Specialist & Salesforce Consultant

Luova, iloinen ja päättäväinen Elena Lokio tuli vahvistamaan Ceilin markkinointia, aiemman markkinointispesialistin jäädessä opintovapaalle. Elena suunnittelee, toteuttaa ja kehittää Ceilin markkinointia yhdessä markkinointipäällikön kanssa.

Elenan toinen rooli on Salesforce konsultti, joka puolestaan sisältää Ceilin asiakkaiden tarpeiden määrittelyä ja toimeenpanoa erityisesti Salesforcen markkinointityökalun Account Engagementin (ent. Pardotin) parissa.

Kauppatieteiden opinnot ovat auttaneet työskentelyä Ceilin markkinoinnin parissa sekä tuoneet hyvää pohjaa laaja-alaisten asiakastarpeiden ymmärrykseen. Ennen Ceilille tuloa Elena on kerryttänyt työkokemusta mm. järjestötoiminnassa, opintotuen etuuskäsittelijänä sekä kansainvälisen varaosamyynnin parissa.

Haluatko jatkossa huomata uusimmat sisällöt helposti? Ota Ceili seurantaan sosiaalisessa mediassa!

Lue lisää Ceilistä työnantajana

Salesforce®, Sales Cloud® ja muut ovat salesforce.com, inc:n tavaramerkkejä, joita käytetään täällä luvan kanssa.