Elena Lokio

Elena Lokio

Marketing Specialist & Salesforce Consultant

Salesforce konsultti Elena Lokio

Salesforce Consultant

Olen Elena ja työskentelen Ceilillä Marketing Specialistina ja Salesforce konsulttina. Kotitoimistoni on Jyväskylässä, johon olen muuttanut opintojen perässä, mutta alun perin olen Tampereelta.

Olen harrastanut koko elämäni ratsastusta, joka on minulle tärkeä keino töistä irtautumiseen. Vapaa-aikani kuluu ystävien ja koiran kanssa touhutessa sekä silloin tällöin myös musiikin parissa. Luonteeltani olen luova, iloinen ja päättäväinen.

Työnkuva

Työnkuvani Ceilillä Marketing Specialistin roolissa keskittyy Ceilin markkinoinnin toteuttamiseen sekä sen kehittämiseen yhdessä markkinointipäällikkömme kanssa. Lisäksi olen Salesforce konsultti ja tässä roolissa keskityn erityisesti asiakkaidemme tarpeiden määrittelyyn ja toimeenpanoon markkinointipuolella – Marketing Cloud Account Engagementin (ent. Pardotin) parissa.

Ceilillä työskentelyssä mielestäni parasta on rento, mutta kehitykseen kannustava ilmapiiri, joka on tuntunut juuri itselleni sopivalta työskentely-ympäristöltä.

Fakta mitä moni ei tiedä

Lapsuuteni haaveammatti oli eläinlääkäri, ja vielä lukiossa ajattelin päätyväni eläinlääkäriksi.

Tutustu Ceilin uutisiin, tapahtumiin ja uusimpiin sisältöihin

Ceilin Summer ’24 Release -tiedote

Saatesanat Tässä on perinteinen Ceilin koostama yhteenveto Salesforcen Summer ’24 Releasen tulevista uusista ominaisuuksista ja muutoksista. Salesforce julkaisee kolme kertaa vuodessa päivityspaketin, joka pitää sisällään

Lue lisää »