Joel Hiltunen

Joel Hiltunen

Salesforce Developer

Salesforce Developer Joel Hiltunen

Salesforce Developer

Olen Joel, kotoisin Jyväskylästä, ja ennen kaikkea Palokasta. Olen luonteeltani rauhallinen ja kärsivällinen, mutta innostuessani asioista saatan uppoutua niihin ihan huomaamatta useaksikin tunniksi. Näiden lisäksi olen huumorintajuinen ja pyrin aina löytämään asioista positiivisen puolen.

Vapaa-ajallani harrastan ja teen asioita hyvin monipuolisesti, mutta kestosuosikkeja läpi vuosien ovat olleet jalkapallo, kalastus sekä luontovalokuvaus. Jostain kumman syystä moniin harrastuksiini liittyy usein tiheiden metsiköiden läpi tarpominen tai pakkasessa paikallaan odottelu esimerkiksi revontulia kuvatessa.

Työnkuva

Toimin Ceilillä Salesforce Developerina eli työskentelen projektien teknisen toteutuksen parissa.

Ceilillä parasta on avoin ilmapiiri sekä joustavuus työaikojen ja työskentelysijainnin suhteen. Tutustuin Ceilillä työskentelyyn tarkemmin yliopiston järjestämillä messuilla ja totesin sen vastaavan omaa kiinnostustani sekä aikaisempaa osaamistani. Olin myös kuullut hyviä kokemuksia Ceilin työyhteisöstä, joten hakeminen oli helppoa.

Fakta mitä moni ei tiedä

Rakensin nuorempana itse uistimia puusta vuolemalla sekä metallista valamalla.

Tutustu Ceilin uutisiin, tapahtumiin ja uusimpiin sisältöihin

Ceilin Summer ’24 Release -tiedote

Saatesanat Tässä on perinteinen Ceilin koostama yhteenveto Salesforcen Summer ’24 Releasen tulevista uusista ominaisuuksista ja muutoksista. Salesforce julkaisee kolme kertaa vuodessa päivityspaketin, joka pitää sisällään

Lue lisää »