Sami Kettunen Ceilin toimitusjohtajaksi

 

Ceili Oy on nimittänyt toimitusjohtajakseen KTM Sami Kettusen. Kettusella on pitkä kokemus kasvuyritysten johtamisesta ja tietojärjestelmäratkaisuiden myynnistä. Aiemmin hän on toiminut toimitusjohtajana mm. Samcomilla, Bitcompilla sekä Bonsky Digitalilla.

”Nimityksellä yhtiö hakee kasvun nopeuttamista sekä asiakaskunnan merkittävää vahvistamista. Kettunen on tunnettu ihmislähtöisenä johtajana, joka rakentaa organisaatioon vahvan yhteishengen ja asiakaslähtöisen toimintakulttuurin”, kertoo valinnan taustoista yhtiön hallituksen puheenjohtaja Kivikari Freyberg.

Kettunen on innostunut uudesta tehtävästään: ”Ceili on yhtiönä keskittynyt Salesforce-teknologiaan ja lyhyessä ajassa saanut vahvan asiakaskunnan. Yhtiöllä on hyvin mielenkiintoinen kilpailuetu, sillä Ceilin henkilöstöltä löytyy teknologisen osaamisen lisäksi laaja ymmärrys asiakkaiden liiketoimintatarpeista. Tämä yhdistelmä varmistaa toteutettujen digitaalisten ratkaisuiden osuvuuden asiakkaiden tarpeisiin. Uskon vahvasti, että tämä konsepti mahdollistaa yhtiön nopean kasvun.”

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Sami Kettunen, p. 0503865555, sami.kettunen@31.217.196.214       
Hallituksen puheenjohtaja Kivikari Freyberg, p. 0405713984,  kivikari.freyberg@31.217.196.214