Ceilin asiakastuki uudistuu

Tukipalvelumme on uudistunut – huomioithan uudet käytännöt

Ceilin tukipalvelun asiakasmäärä on kasvanut merkittävästi. Olemme uudistaneet tukipalveluidemme käytäntöjä ja ottaneet käyttöömme Salesforcen Service Cloudin palvelumme laadun ja asiakaskokemuksen parantamiseksi. Olemme siis ottaneet omat lääkkeet käyttöön upeasti kasvavan tukipalvelun laadun varmistamiseksi. Jatkossa pyydämme teitä lähettämään kaikki Ceilille osoittamanne tukipyynnöt ja pienkehitystarpeet sähköpostilla osoitteeseen support@ceili.fi.

Samat Ceilin asiantuntijat palvelevat teitä jatkossa tästä eteenkinpäin, mutta palvelutaso ja prosessi ottavat ison harppauksen eteenpäin. Tämä vaatii myös teiltä sitä, että muistatte laittaa tukipyyntönne mainittuun Support-osoitteeseen.

Tällä menettelyllä varmistamme, että kaikki tukipyynnöt varmasti käsitellään ja että ne eivät jää yksittäisen työntekijän sähköpostiin. Tavoitteenamme on parantaa tukipalveluiden toimintaa ja varmistaa, että jokainen tukipyyntö tai lisäkehitystoive saadaan varmasti käsiteltyä. Mikäli haluatte keskustella tukipalveluiden tasosta tai saatavuudesta niin olkaa yhteydessä Sami Kettuseen (sami.kettunen@ceili.fi sekä p. 050 386 5555).

Olkaa yhteydessä myös siinä tapauksessa, että teidän tukipalvelunne tarvitsevat kehittämistä. Autamme mielellämme tukipalveluprosessienne kehittämisessä ja ajanmukaisten järjestelmien rakentamisessa.

Lue uusimpia sisältöjämme

Blogi

Rakennus- ja kiinteistöalan CRM rakenteilla?

Rakennus- ja kiinteistöala sisältää monia päällekkäisiä toimintoja, urakoita, tarjouskilpailuja, lupaprosesseja ja eri sidosryhmien kanssa kommunikointia. Lyhyesti sanottuna, liiketoiminnassa on jatkuvasti monta rautaa tulessa yhtä aikaa.

Lue lisää »