Ceili vahvistunut seitsemällä uudella osaajalla

Ceilillä on viime päivinä ollut poikkeuksellisen vilkasta niin toimistolla kuin etäpalavereissakin! Olemme kevään jälkeen saaneet vahvistettua osaajajoukkoamme erittäin merkittävästi. Uusia työntekijöitä on palkattu seitsemän henkeä. Uudet osaajat tuovat meille vahvistusta mm. projektinhallintaan, verkkokauppoihin, sisäiseen toiminnan kehittämiseen sekä Salesforce-kehitysprojektien läpivientiin. 

Rekrytointimme jatkuvat ja haemme edelleen noin 5-10 uutta osaajaa. Seuraavat rekrytoinnit tulevat painottumaan erityisesti ohjelmointiosaamiseen ja kokeneisiin IT-alan ammattilaisiin. Tämän osa-alue on noussut asiakasprojekteissamme merkittävästi aiemapaa suuremmaksi ja mahdollistaa siten myös lisäosaajien palkkaamisen. 

Tässä uusien työntekijöidemme tiiviit esittelyt:  

Minna Torkkeli (Tradenomi, AMK) on aloittanut Ceilillä projektipäällikkönä. Minna vastaa nimetyistä asiakkaista sekä projektien vetämisestä. Minnalla on pitkä kokemus IT-alalta projektien johtamisen sekä palvelupäällikön tehtävistä. Lisäksi Minna tulee paneutumaan Ceilin  projektimallin sekä tukipalveluiden kehittämiseen. Ceilille Torkkeli siirtyi Solteqilta. 

Milla Hämäläinen (FM) on aloittanut Ceilillä projektipäällikkönä. Hämäläinen vastaa nimetyistä asiakkaista sekä projektien vetämisestä. Milla keskittyy lisäksi Ceilin markkinoinnin kehittämiseen sekä sisäisten toimintaprosessien jatkojalostamiseen. Ceilille Hämäläinen siirtyi Balentorilta, jossa hän on toiminut liiketoiminnan operatiivisena johtajana.

Jari-Pekka Renko (KTM) on aloittanut Ceilillä projektipäällikkönä. Renko vastaa nimetyistä asiakkaista sekä projektien vetämisestä. Lisäksi hän kehittää Ceilin verkkokauppaliiketoimintaa sekä Salesforce B2B Commerce -kyvykkyyksiä. Näiden osa-alueiden kysyntä on asiakkaillamme ollut vahvaa ja Jari-Pekan tulo osaksi Ceilin tiimiä mahdollistaa panostamiset Salesforcen varaan rakennetun verkkokauppaliiketoiminnan vahvaan kehittämiseen. Ceilille Renko siirtyi Bilotilta. 

Santeri Pohjakallio (kauppat. yo) on aloittanut Ceilillä Salesforce-konsulttina. Pohjakallio keskittyy asiakasprojektien toteuttamiseen ja asiakaskonsultointiin. Lisäksi hän tulee osallistumaan myyntityöhön. 

Samuel Lehikoinen (luonnontieteiden yo) on aloittanut Ceilillä Salesforce-kehittäjänä. Lehikoinen keskittyy asiakasprojektien toteuttamiseen, integraatioihin ja asiakaskonsultointiin. 

Atte Komppa (luonnontieteiden yo) on aloittanut Ceilillä Salesforce-kehittäjänä. Komppa keskittyy asiakasprojektien toteuttamiseen, integraatioihin ja asiakaskonsultointiin. 

Jussi Kause (kauppat. kand.) on aloittanut Ceilillä Salesforce-konsulttina Tampereen toimistolla. Kause keskittyy asiakasprojektien toteuttamiseen ja asiakaskonsultointiin. 

Kuvassa (vasemmalta oikealle): Minna Torkkeli, Milla Hämäläinen, Atte Komppa, Santeri Pohjakallio, Samuel Lehikoinen, Jussi Kause sekä Jari-Pekka Renko. Kuva: Sanna Kostamo/Visual Friday Oy.

Tutustu osaajiimme ja uratarinoihimme

Opiskelun ja töiden yhdistäminen Ceilillä

Ulkoilmaihminen ja pulmatehtävistä innostuva Emilia toimii Ceilillä Salesforce-konsulttina. Näiden lisäksi tämä multitaskaaja opiskelee Jyväskylän yliopistossa! Opiskelun ja töiden yhdistäminen Ceilillä siis onnistuu, mutta miten Emilia

Lue lisää »

Yrityskonsultoinnista innolla IT-alalle

Ceilin markkinointipäällikkö ja Salesforce konsultti Julia Ryhänen tuli Ceilille alanvaihdon kautta. Yrityskonsultoinnin parissa työskentely, CRM-alustojen tuntemus ja markkinoinnin monipuolinen osaaminen loivat vahvan pohjan uusille haasteille

Lue lisää »