Ceili osallistuu ilmastotalkoisiin istuttamalla ikimetsää 

Ceili osallistuu ilmastotalkoisiin

Ceili on yhdessä Salesforcen sekä Puuni Oy:n kanssa lähtenyt ilmastotalkoisiin. Haluamme omalla panoksellamme olla varmistamassa, että jätämme planeettamme elinkelpoisena tuleville sukupolville. Ensimmäisessä vaiheessa olemme osallistuneet talkoisiin istuttamalla hiilinielua Marjamäelle Lempäälään. Kyseessä on ikimetsä, joka tulee säilymään vähintään 100 vuoden ajan.

Ceilin henkilöstö osallistui ikimetsän istuttamiseen Lempäälässä 18.5.2021. Istutettujen puiden ansiosta pystymme sitomaan 80 tonnia hiilidioksidia. Tavoitteena on, että pystymme kompensoimaan oman liiketoimintamme ympäristövaikutukset. Jatkossa etsimme yhteistyömallia Puunin kanssa siten, että aina uuden asiakkuuden yhteydessä sitoudumme istuttamaan lisää ikimetsää.

Ceili osallistuu ilmastotalkoisiin – tämän mahdollistaa Puuni Oy!

Ikimetsän istuttamisesta kokonaisuudessaan vastaa yhteistyökumppanimme Puuni Oy. Puuni muuttaa joutomaita hiiltä sitoviksi monimuotoisiksi sekametsiksi. Alueet ovat sellaisia, jotka eivät luontaisesti metsity. Voit lukea lisää Puunin palveluista osoitteessa: https://puuni.fi/ 


 

Istutetun kohteen Google Maps koordinaatit: 61.365848, 23.810150 

Sidotun hiilidioksidin määrä: 80 tonnia 

Lisätietoja kohteesta: https://puuni.fi/marjamaki-2-lempaala/ 

Kansikuva: © Tom Lahti 2021

Ceili osallistuu ilmastotalkoisiin

Lue uusimpia sisältöjämme

Release Notes

Ceilin Summer ’24 Release -tiedote

Saatesanat Tässä on perinteinen Ceilin koostama yhteenveto Salesforcen Summer ’24 Releasen tulevista uusista ominaisuuksista ja muutoksista. Salesforce julkaisee kolme kertaa vuodessa päivityspaketin, joka pitää sisällään

Lue lisää »
Taloushallinto mukaan asiakkuudenhallintajärjestelmään
Blogi

Taloushallinto mukaan asiakkuudenhallintajärjestelmään

Perinteisesti asiakkuudenhallintajärjestelmät on mielletty markkinoinnin ja myynnin työkaluiksi ja käyttöönotossa keskitytäänkin ensisijaisesti markkinoinnin ja myynnin prosesseihin. Tavoitteena on saada työkalu asiakashankintaan, myyntiaktiviteetteihin ja kauppojen voittamiseen.

Lue lisää »