Ceili on palkannut seitsemän uutta asiantuntijaa!

Ceili on vahvistanut tiimiään seitsemällä uudella työntekijällä. Uudet osaajat tuovat meille lisää osaamista mm. Salesforce-kehitysprojektien läpivientiin, myyntityöhön sekä markkinointiin. Salesforcen ekosysteemi kasvaa tällä hetkellä Suomessa erittäin nopealla vauhdilla. Ceili on saanut viimeisten kuukausien aikana useita uusia asiakkaita ja alkaneen vuoden näkymät ovat vahvat. Tämä on mahdollistanut näin merkittävän asiantuntijatiimimme vahvistamisen. Jatkamme edelleen uusien henkilöiden rekrytointia ja tulemme keväällä palkkaamaan vielä useita uusia asiantuntijoita. 

Ceilin uudet timanttiset asiantuntijat:

Antti Liimatainen (Insinööri, AMK) on aloittanut Ceilillä Salesforce-konsulttina. Antti keskittyy asiakasprojektien toteuttamiseen ja asiakaskonsultointiin. Ceilille Liimatainen siirtyi Telialta.

Emilia Kariuki (kauppatieteiden yo) on aloittanut Ceilillä Salesforce-konsulttina. Kariuki tulee keskittymään asiakasprojektien toteuttamiseen, Salesforce Pardotin käyttöönottoprojekteihin sekä Ceilin markkinointiin.

Jussi Loppukaarre (luonnontieteiden kandidaatti) on aloittanut Ceilillä Salesforce-kehittäjänä. Loppukaarre keskittyy asiakasprojektien toteuttamiseen, ohjelmointiin, integraatioihin ja asiakaskonsultointiin.

Joonas Ruuth (luonnontieteiden yo) on aloittanut Ceilillä Salesforce-kehittäjänä. Ruuth keskittyy asiakasprojektien toteuttamiseen, ohjelmointiin, integraatioihin ja asiakaskonsultointiin.

Pieta Lahtinen (luonnontieteiden yo) on aloittanut Ceilillä Salesforce-kehittäjänä. Lahtinen keskittyy asiakasprojektien toteuttamiseen, ohjelmointiin, integraatioihin ja asiakaskonsultointiin.

Jussi Granberg (KTM) on aloittanut Ceilillä Sales Managerina. Jussi keskittyy uusasiakashankintaan, asiakkaiden myyntiprosessien konsultointiin sekä vastaamaan nimetyistä asiakkuuksista. Aiemmin Granberg on työskennellyt mm. Aallto Wellnessillä sekä Metroautolla. Granberg tulee toimimaan Ceilin Tampereen toimistolla. 

Samuli Korpi (kauppatieteiden kandidaatti) on aloittanut Ceilillä Salesforce-konsulttina. Korpi keskittyy asiakasprojektien toteuttamiseen ja asiakaskonsultointiin.

Kuvassa (vasemmalta oikealle): Antti Liimatainen, Emilia Kariuki, Jussi Loppukaarre, Joonas Ruuth, Pieta Lahtinen, Jussi Granberg sekä Samuli Korpi. Kuva: Sanna Kostamo/Visual Friday Oy.