Steerprop unified their operations with Salesforce

Alanvaihdon kautta monipuolisten Salesforce -projektien johtoon

Ceilin kokenut projektipäällikkö Sanna Kallio innostui Salesforce -ympäristöstä ja sen monipuolisuudesta jo aiemmassa työpaikassaan. Ceilille siirtymisen jälkeen Sanna on työskennellyt monipuolisesti asiakasprojekteissa ja on myös moninkertaisesti sertifioitu Salesforce -ammattilainen.

”Kaipasin muutosta omaan työskentelyyni, kun yhden yrityksen Salesforce -adminina toimiminen alkoi käydä yksipuoliseksi ja kaipasin uusia haasteita. Kerroin tästä toiveestani entiselle kollegalleni ja hän vinkkasi minulle Ceilistä”

Ceilille minua veti halu jatkaa työskentelyä Salesforce -teknologian parissa sekä toive työtehtävien monipuolisuudesta ja oman osaamisen kehittymisestä. Tässä teknologiassa kiinnostaa erityisesti sen kokonaisvaltaisuus sekä se, että ilman IT-koulutustaustaa pääsee tekemään paljon käytännön työtä.  ”Salesforce mahdollistaa sen, että vaikka et ole teknisen puolen osaaja pystyt itse tekemän paljon ja konfiguroimaan järjestelmää. Se tässä on aina kiehtonut.”

Kaikki toiveeni ovat kyllä toteutuneet Ceilillä ja olen ollut päätökseni tosi tyytyväinen.

 ”Tämä työ ja työrooli on minulle match made in heaven”

Olen päässyt työskentelemään monien erilaisten asiakkaiden kanssa sekä kehittämään tapoja hyödyntää Salesforcea heidän liiketoimintansa tukena. Asiakasprojekteissa ei kehity vain oma Salesforce -osaaminen vaan ymmärrys myös liiketoiminnasta. Asiakkailla on erilaisia liiketoimintamalleja ja he ovat monilta eri toimialoilta. Juuri tämä pitääkin työn edelleen mielenkiintoisena ja sopivasti haastavana.

Työn pitää tosi mielekkäänä myös se, että Salesforce -teknologia kehittyy jatkuvasti ja 3 kertaa vuodessa tulee uusia releseja. Tuntuu, että saa tehdä töitä sellaisen teknologian parissa, joka on ajan hermolla ja se on tosi motivoivaa. On myös hienoa, että Ceilillä oman teknologiaosaamisen kehittämiseen panostetaan ja kannustetaan. Hiljaisempina hetkinä ajan voi käyttää oman osaamisen kehittämiseen sekä myös Salesforce sertifiointeihin valmistautumiseen.

Se on ollut parasta, että on saanut itse paljon vaikuttaa siihen, millaiseksi oman työn sisältö kehittyy. ”Suurin osa työajasta menee asiakasprojektien parissa, mutta olen pääsyt mukaan sisäiseen kehittämiseen ja se kiinnostaa myös kovasti.” Nämä myös tukevat toisiaan mukavasti ja tekevät työpäivistä ja -viikoista vaihtelevia.

Onkin todella vaikea kuvailla, millainen olisi perusviikko. Viikot vaihtelevat niin paljon – joskus on asiakkaiden kanssa tosi intensiivisiä jaksoja ja viikko sujuu nopeasti asiakastyön parissa. Välillä taas on enemmän aikaa sisäiseen kehittämiseen. Joustavuus ja se, että saa itse suunnitella omat viikkonsa ja työaikansa kuuluu asiantuntijatyöhön Ceilillä ja se pitää työnteossa hyvän imun yllä.

Lue myös muita uratarinoitamme alta!

Tutustu osaajiimme ja uratarinoihimme

Opiskelun ja töiden yhdistäminen Ceilillä

Ulkoilmaihminen ja pulmatehtävistä innostuva Emilia toimii Ceilillä Salesforce-konsulttina ja markkinointi spesialistina. Näiden lisäksi tämä multitaskaaja opiskelee Jyväskylän yliopistossa! Miten Emilia (tai tuttavallisemmin Emppu) yhdistää IT-alan

Lue lisää »

Yrityskonsultoinnista innolla IT-alalle

Ceilin markkinointipäällikkö ja Salesforce konsultti Julia Ryhänen tuli Ceilille alanvaihdon kautta. Yrityskonsultoinnin parissa työskentely, CRM-alustojen tuntemus ja markkinoinnin monipuolinen osaaminen loivat vahvan pohjan uusille haasteille

Lue lisää »