Digital Marketing User Group 16.11.2023

Digital Marketing User Group tulee jälleen!

Haluamme tuoda käytännön esimerkit kaikkien Salesforcesta kiinnostuneiden ja sitä käyttävien saataville. Näin ollen järjestämme aika ajoin User Groupeja, jotka sisältävät asiakkaidemme puheenvuoroja, Ceilin esimerkkejä ja avointa ajatusten vaihtoa. 

Tällä kertaa luvassa on Digital Marketing User Group, jossa keskitymme Salesforcen markkinointityökalun, Account Engagementin (ent. Pardot) käytännön esimerkkeihin!

Saamme vieraaksi asiakkaamme Kaleva Median digitaalisen asiakaskokemuksen ja markkinointiteknologioiden asiantuntijan, Anela Denicin. 

Digital Marketing User Group

Tulemme käymään läpi käytännön esimerkkejä ja keskustelua seuraavista aiheista:

  1. Tapahtumamarkkinoinnin automatisointi
  2. Uutiskirjeiden ja asiakasviestinnän hallinta
  3. Liidien generointi myynnille
  4. Markkinoinnin seuranta ja raportointi
  5. Tiimien yhdistäminen ja yhteistyön automatisointi

Kaleva Media tulee käsittelemään yllä mainituista teemoista esimerkiksi nykyisten ja uusien asiakkaiden huomioimista, no-show ilmoittautumisten hallintaa osana tapahtumamarkkinointia sekä haasteita automatisoinnin ja kohdennetun markkinoinnin yhdistämisessä. 

Tämän lisäksi Ceilin asiantuntijat kertovat käytännön esimerkkejä markkinoinnin seurannasta ja raportoinnista, tiedon välittämisestä tiimien välillä sekä bonuksena myös antavat katsauksen tekoälyn ja Account Engagementin yhdistämisestä. Kannattaa siis hypätä linjoille!

Digital Marketing User Group järjestetään Teamsilla 16.11.2023 klo 9:00-10:30.

Mukaan kannattaa ilmoittautua, vaikka ei pääsisi linjoille tuohon aikaan, sillä kaikille ilmoittautuneille lähetetään materiaali ja tallenne jälkikäteen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt ja User Group pidetty onnistuneesti. Kiitos Kaleva Median Anelalle, Ceilin asiantuntijoille ja kaikille osallistuneille.

Tutustu ajankohtaisiin sisältöihimme