Toimitusjohtajan jouluterveiset

Iso kiitos kuluneesta vuodesta arvon asiakkaamme, yhteistyökumppanimme ja omat ceililäisemme. Olemme tämän vuoden aikana saaneet yhdessä tehdä töitä yli 50 eri asiakkaan kanssa – kiitos teille jokaiselle! Osalle olemme tehneet erittäin suuria Salesforcen käyttöönotto- ja jatkokehitysprojekteja, ja toisia taas olemme tukeneet ja auttaneet pienemmissä projekteissa vuoden aikana.

Loppupuolelleen kääntyvä vuosi on ollut meille kaikille, edellisten vuosien tapaan, jatkuvien muutosten ja epävarmuuden aikaa. Pandemia ja kansainväliset kriisit sekä sota ovat tulleet meille vähintäänkin median kautta tutuksi, ja useimmille myös käytännön haasteeksi liiketoiminnalle. On ollut komponenttipulaa, logistiikan haasteita, henkilöstövajausta sekä talouden epävarmuutta. Tästä huolimatta yhteistyö asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa on sujunut positiivisessa valossa ja yhdessä töitä tehden kohti parempaa huomista.

Ceilin strategian vuosittaisessa päivityksessä olemme entistä enemmän nostaneet keskiöön yhdessä tekemisen ja mutkattoman asenteen. Vain yhdessä, yhteisen tavoitteen eteen töitä tehden, saamme onnistuneita ja pysyviä tuloksia aikaiseksi. Poikkeuksetta tiimiläisemme ovat viihtyneet projekteissamme. Kiitos teille kaikille tästä positiivisesta työotteesta ja iloisesta hengestä, jota olemme saaneet kanssanne kokea. Haluamme jatkossa vielä enemmän työssämme nostaa esille mutkattomuutta ja näkemyksellisyyttä. Haluamme, että kanssamme on mukava tehdä töitä ja pystymme näkemyksellämme olemaan asiakkaillemme suunnannäyttäjä digitalisaation ratkaisuiden toteuttamisessa.

Kulunut vuosi on lukujen valossa Ceilin osalta vahva. Liikevaihtomme kasvaa viime vuoteen verrattuna yli 45%, olemme aloittaneet yhteistyön 24 uuden asiakkaan kanssa, henkilökuntamme on kerännyt yli 30 uutta Salesforcen sertifioitumista ja henkilömäärämme on kasvanut 35 asiantuntijaan viime vuoden lopun 23 henkilöstä. Vuosi on ollut huikea ja siitä kiitos kuuluu teille, tärkeimmille kumppaneillemme.

Näinä epävarmuuden aikoina aito ihmisten kohtaaminen ja kuulumisten vaihtaminen on tärkeää. Muistakaa kysyä ystäviltänne ja työkavereiltanne riittävän usein mitä heille kuuluu. Näin joulun lähestyessä toistemme huomioiminen ja toisistamme huolehtiminen ovat erityisen tärkeitä asioita. Yhdessä pärjäämme myös jatkossa entistä paremmin.

Olemme Ceilillä päättäneet luopua asiakkaille lähetettävistä joulumuistamisista. Haluamme mieluummin tukea sellaisia asioita, jotka ovat meille kaikille arvokkaita. Viime jouluna teimme lahjoituksen Lääkärit Ilman Rajoja avustusjärjestölle. Tänä vuonna lahjoituksemme on annettu John Nurmisen Säätiölle, jonka tehtävä on pelastaa Itämeri. Heidän työnsä on mittaamattoman arvokasta meille kaikille.

Koko Ceilin tiimin puolesta toivotan sinulle ja läheisillesi rauhallista joulunaikaa ja mukavaa tulevaa vuotta 2023!

Toimitusjohtaja Ceili

Sami Kettunen
Partner & CEO

Lisää ajankohtaisia sisältöjä