Ceili jäseneksi Keski-Suomen Kauppakamariin!

Ceili on yksi Keski-Suomen Kauppakamarin uusimpia jäseniä. Keski-Suomen Kauppakamarin jäsenyys on Ceilille tärkeä osoitus Jyväskylässä sijaitsevista juurista ja hieno mahdollisuus ylläpitää jatkossakin Keski-Suomen tärkeitä verkostoja.

Nuoria osaajia sekä pitkän linjan ammattilaisia

”Keski-Suomen Kauppakamarin jäsenyys on meille tärkeä osoitus Jyväskylässä sijaitsevista juuristamme, ja jäsenyyden kautta toivomme ylläpitävämme ja laajentavamme sekä yritys-, kumppani- että osaajaverkostojamme edelleen. Samalla alueella toimivien tahojen on hyvä pitää yhtä, sillä tavoitteet alueemme kehittämiseksi ovat yhteisiä. Jyväskylä sijaintina on meille tärkeä myös alueen korkeakoulutuksen takia, sillä palkkaamme paljon nuoria asiantuntijoita.” – Toimitusjohtaja, Ceili Oy, Sami Kettunen

”Ceili toteuttaa Salesforce-teknologialla asiakkailleen maailmanluokan digitaalisia ratkaisuja myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin tarpeisiin. Työmme on siis vaativaa konsultoinnin ja IT-projektien toteuttamista, jossa tärkein voimavaramme on osaavat asiantuntijamme. Kilpailussa osaavista asiantuntijoista ympäröivän yhteisön ja asumisympäristön merkitys on suuri. Liittymällä Keski-Suomen Kauppakamariin voimme olla mukana vaikuttamassa toimintaympäristömme myönteiseen kehittymiseen.”

Ceilillä uskotaan vahvasti nuorien osaajien taitoihin, jonka takia moni ceililäinen onkin tullut työtehtäväänsä suoraan yliopiston valmistumisen jälkeen tai kesken opiskelujen. Osa-aikainen työskentely opiskelujen ohella varmistaa työelämään kiinni pääsyn ja teoreettisen osaamisen vahvistamisen käytännön kokemuksella. Monet yritykset pelkäävät palkata nuoria, mutta Ceilin toimitusjohtaja Sami Kettunen uskoo vahvasti nuorien taitoihin ja kykyyn kasvaa Salesforce-asiantuntijoina:

”Kokemukset nuorien osaajien palkkaamisesta ovat olleet hämmentävän positiivisia. Heistä kasvaa lyhyessä ajassa hienoja asiantuntijoita niin konsultoinnin kuin ohjelmoinninkin parissa. Nuorilla voi olla isokin kynnys päästä työmarkkinaan kiinni opiskelujen aikana tai valmistumisen jälkeen, koska yritykset ovat varovaisia heidän palkkaamisessaan. Ceilin kokemuksen myötä olennaisessa roolissa on selkeä onboarding prosessi. Eli mitä ja miten nuorille opetetaan ennen asiakasprojekteja ja miten asiakasprojekteissa puolestaan pääsee kasvamaan sekä miten he saavat tarpeeksi tukea pidemmän linjan ammattilaisilta työyhteisössä.”

Ceili_kesapaivat_2023-179

Kovan kasvun ja henkilöstön hyvinvoinnin on kuljettava käsi kädessä

”Kovat kasvutavoitteet ja niiden saavuttaminen vaativat määrätietoista ja kärsivällistä työtä. Kasvu saadaan aikaisesti tiiviillä yhteistyöllä oman henkilöstön kanssa sekä osaamisen jatkuvalla kehittämisellä. Ceilin liikevaihto kasvaa noin 30 % vuositahdilla ja vuoden 2022 liikevaihto oli 2,2 Meur. Henkilöstöä on kertynyt mukavat 35.” – Toimitusjohtaja, Ceili Oy, Sami Kettunen

Ceilillä toteutetaan hyvinvoinnin ja viihtyvyyden seurantaa muun muassa kuukausittaisilla pulssikyselyillä ja laajemmilla kvartaaleittain tehtävillä henkilöstön tyytyväisyyskyselyillä. Lisäksi työkuormaa seurataan aktiivisesti, jotta se ei paisu liian suureksi eikä toisaalta jää pitkäksi aikaa liian matalalle tasolle, joka ei motivoi asiantuntijoita tarpeeksi. Koko henkilöstölle tarjotut Oura-sormukset ovat myös oiva apuväline arjen tasapainottamisessa.

Näiden lisäksi eri asiantuntijarooleja viilataan kunkin oman mielenkiinnon kohteiden mukaan ja urasuunnittelua tehdään yhdessä oman tiimin esihenkilön kanssa. Työaikaa allokoidaan myös tarpeeksi oman Salesforce-asiantuntijuuden kehittämiseen ja sen myötä Salesforce-sertifikaattien suorittamiseen. Työaika- ja paikka ovat joustavia, ja ceililäisiä työskenteleekin ympäri Suomea niin Jyväskylän, Tampereen ja Vantaan toimistoilta kuin myös etätoimistoilta käsin. Vantaan toimipiste avattiin vuoden 2023 vaihteessa, jotta pääkaupunkiseudulla asuvat ja siellä käyvät ceililäiset saavat halutessaan työskennellä myös toimistolla.

Haluatko jatkossa huomata uusimmat sisällöt helposti? Ota Ceili seurantaan sosiaalisessa mediassa!

Kurkkaa lisää sisältöjä