Ceili avasi toimistotilat Vantaalle!

Vuoden 2022 lopussa Ceilillä ehdittiin vielä avata uudet toimistotilat Vantaalle! Kovassa kasvussa olevan yrityksen osaajat työskentelevät ympäri Suomea paikkakunnasta riippumatta ja ansaitsevat etätyön lisäksi mahdollisuuden tulla helposti toimistolle niin halutessaan. Ceilin asiantuntijajoukko koostuu erilaisista osaajista, joilla on myös erilaisia toiveita työskentelytapojensa suhteen. Näitä pyritään aina kunnioittamaan ja toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. Vantaan toimisto sijaitsee osoitteessa Teknobulevardi 3-5, (c/o Technopolis Aviapolis) 01530 Vantaa. Vielä vähän lisänäyttöjä ja muita yksityiskohtia, niin Vantaan toimistotiloista saadaan hyvä uusi vahvistus!

Nimetön suunn.malli - 3

Ceilin Jyväskylän toimisto puolestaan muutti noin vuosi sitten keskeiselle sijainnille Jyväskylän kävelykadulle: Kauppakadulle. Muuton yhteydessä avarat toimistotilat pintaremontoitiin ja sisustettiin viihtyisiksi. Toimistolta löytyy useampia erilaisia neuvottelutiloja, löhöilytila ja avointa tilaa.  Syksyllä saimme vielä upeat aidot viherseinämät ja -seinäkoristeet virkistämään tiloja. Näistä iso kiitos kuuluu Jyväskyläläiselle Annukan Viherpalvelulle. Lisäksi Ceilin liikevaihtotavoitteen mennessä rikki vuonna 2022, piti toimitusjohtaja Sami Kettunen sanansa, ja toimistolle hankitaan kahvikone antamaan vauhtia aamuihin!

Ceili-toimisto-2022IMG_8647 Suuri

Ceilin Tampereen toimisto on myös keskeisellä sijainnilla hyvien lounaspaikkojen lähettyvillä. Ceili hankkii aktiivisesti lounassopimuksia asiantuntijoidemme suosimiin ruokapaikkoihin. Tampereelta löytyy myös Ceilin H.A.S.S.U. Hupiministeriön oma vastaava. Eli yhteisiä aktiviteetteja ja ajanviettoa järjestetään ceililäisten toiveiden pohjalta myös Tampereella. Jyväskylän, Tampereen ja Vantaan lisäksi Ceilin osaajat työskentelevät mm. Lahdesta ja Oulusta käsin.

ceili_0074_v2

Kurkkaa ajankohtaiset uutiset!