TNNetin Salesforcen varmistuspalvelu yhteistyössä Ceilin kanssa

Vaikka Salesforcen kaltaiset monipuoliset pilvipalvelut tarjoavat huomattavasti turvallisemman sijainnin organisaatioiden datalle kuin esimerkiksi Excelit tai eri järjestelmien välillä tiedon siirtäminen, on inhimillisille virheille silti aina tilaa. Tutkimukset osoittavatkin, että noin 32 % yrityksistä on kadottanut dataansa pilvipalveluista esimerkiksi käyttäjien tekemien virheiden seurauksena. Salesforce ei vastaa yritysten alustalla säilyttämästä datasta, jonka vuoksi jokaisen organisaation on suositeltavaa pohtia heille sopivaa varmistuspalvelua Salesforcen rinnalle.

Tästä syystä Ceili on lähtenyt yhteistyöhön TNNetin kanssa, joka tarjoaa Salesforcen varmistuspalvelua ja säilöö datan Keski-Suomessa.

Mistä tietää, onko varmistuspalvelulle tarvetta?

Yleisiä riskejä datalle ovat esimerkiksi adminin, käyttäjien tai kehittäjien inhimilliset virheet, vääristä käyttöoikeuksista johtuvat riskit, tietoturvarikkeet sekä integraatio-ongelmat. Mutta mistä tietää, onko varmistuspalvelulle oikeasti tarvetta? Asiaa voi lähestyä muun muassa näiden kysymysten kautta:

  1. Kuinka kriittinen Salesforce ja sen sisältämä data on organisaatiollenne?
  2. Jos kriittistä dataa katoaa, kuinka pitkään palautuminen vie, onko se edes mahdollista ja kuinka paljon se tulee maksamaan?
  3. Miten olette varautuneet datan häviämiseen tai korruptoitumiseen?

Jos varmistuspalvelu on todettu tarpeelliseksi, seuraava kysymys usein kuuluu: missä varmistettu data tulee sijaitsemaan? TNNetin laitesalit sijaitsevat Keski-Suomessa, joten organisaatiot voivat olla varmoja siitä, että data sijaitsee Suomessa. TNNetin palvelut ovat myös ISO27001 sertifioituja ja yrityksellä on jo lähes 20 vuoden kokemus datan varmistuspalveluiden toimittamisesta. TNNet toimii yhdessä markkinoiden johtavan varmistuspalvelutoimijan Veeamin kanssa varmistaakseen mahdollisimman hyvän ja tietoturvallisen palvelun.

Miten TNNetin varmistuspalvelu toimii?

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää! Voit myös lukea lisää TNNetin palveluista suoraan heidän nettisivuiltaan.

Haluatko jatkossa huomata uusimmat sisällöt helposti? Ota Ceili seurantaan sosiaalisessa mediassa!

Lue lisää ajankohtaisia sisältöjä