Haemme uusia osaajia!

Tiedätkö tunteen, kun joudut ruuvaamaan löystyneitä ruuveja voiveitsellä, avaamaan tonnikalapurkin puukolla tai hakkaamaan halkoja retkikirveellä. Jo tieto siitä, että oikealla työkalulla homma olisi jo tehty varmistaa kunnon ketutuksen. Yleensä tästä syntyy muistijälki ja kantapään kautta opittu virhe toistuu vain harvoin. 

Me Ceilillä ihmettelemme sitä miksi suomalaisissa yrityksissä ja yhdistyksissä avaintoimintoja johdetaan kuukaudesta toiseen kaikenkirjavilla tietojärjestelmillä? 

Tähän me teemme muutoksen, sillä suomalaiset yritykset ansaitsevat maailman parhaat työkalut. 

Haluatko sinä mukaan tähän missioon?

Haemme kasvavaan joukkoomme Salesfoce-sovellusten määrittelyyn, suunnitteluun ja toteutukseen sovelluskehittäjiä ja teknisiä arkkitehtejä.

Voit itse vaikuttaa työtehtäviesi sisältöön ja käytettäviin koodausmenetelmiin sekä -työkaluihin. Pääset nopeasti mukaan tiimiimme hyödyntämään markkinoiden johtavaa teknologiaa asiakasyritystemme hyväksi. 

Ceili Oy on Salesforce-alustaan erikoistunut teknologiakumppani, joka toteuttaa Salesforcen eri pilvien käyttöönottoja, sovelluskehitystä sekä ylläpito- ja tukipalveluja. Olemme mukana Salesforcen kumppaniohjelmassa ja tarjoamme palveluitamme niin isoille kuin pienillekin yrityksille. Toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä ja Tampereella, mutta toimimme käytännössä koko maassa. Olemme vahvasti kasvuun panostava yritys, jossa on mainio ilmapiiri.

Työskentely voi tapahtua joko Jyväskylästä tai Tampereelta käsin. Käytössämme on joustavat työajat ja itseohjautuva toimintatapa. 

Ota yhteyttä ja tule käymään, niin katsotaan mitä voisimme tehdä yhdessä: Sami Kettunen, 050 386 5555, sami.kettunen@31.217.196.214