Haemme uusia osaajia tiimiimme!

Ceili on Jyväskylässä ja Tampereella toimiva teknologiatalo, joka keskittyy Salesforce-teknologiaan. Missiomme on tarjota suomalaisille yrityksille maailman parhaat työkalut myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin käyttöön. Haluamme tarjota asiakkaillemme huippuluokan työtä, mutta mutkattomalla ja iloisella asenteella. 

Olemme asiakkaidemme Salesforce-teknologiaan pohjautuva digitalisaation kumppani. Toteutamme asiakkaillemme mm. CRM- ja asiakaspalveluratkaisuita, digitaalisen markkinoinnin työkalujen käyttöönottoa, asiakasportaaleita sekä järjestelmien välisiä integraatioita. Salesforcen ekosyysteemi on hyvin laaja ja siksi se mahdollistaa asiakkaillemme kokonaisvaltaisten digitalisaatioratkaisuiden toteuttamisen. 

Yhtiömme on päässyt hienolle kasvu-uralle ja nyt kaipaamme taloon uusia kollegoita osaksi moniammatillista tiimiämme. Haemme osaajia erilaisilla taustoilla. Voit olla rautainen joko Salesforce-ammattilainen, kokenut koodari, joka haluaa vaihtelua uralleen tai nälkäinen nuori, joka haluaa päästä kasvamaan ammattilaisena. Osaaminen ja asenne ratkaisevat. 

Haemme osaajia Salesforce-konsultin sekä Salesforce-ohjelmoijan tehtäviin. Tulemme palkkaamaan 2-4 uutta osaajaa. 

Salesforce-konsultit osallistuvat meillä asiakkaiden järjestelmähankkeiden määrittelyyn, liiketoimintatarpeiden kääntämiseksi tekniseksi toteuttamiseksi sekä Salesforcen konfigurointiin. Tehtävä vaatii työkokemusta ja ymmärrystä liiketoimintaprosesseista ja niiden kehittämisestä. Työ on hyvin asiakaslähtöistä ja tehdään tiimityönä asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseksi. 

Salesforce-ohjelmoijat osallistuvat asiakasprojekteissa asiakaskohtaisten vaatimusten toteuttamiseen sekä integraatioihin Salesforcen ja muiden operatiivisten järjestelmien välillä. Roolitusta voidaan säätää myös konsultatiiviseen suuntaan mikäli haluat. Odotamme sinulta hyvää ohjelmointiosaamista sekä kiinnostusta ottaa haltuun Salesforcen ekosysteemi.

Olemme hyvin ihmisläheinen ja iloinen organisaatio, jossa viihtyisit varmasti:

  1. Ceilillä on vahva kasvuvaihe ja pääset osallistumaan ketterän yhtiön kasvupolun rakentamiseen. Kasvuyhtiöissä on viehättävä ja vauhdikas henki – tällaista pääsee kokemaan vain harvoin. 
  2. Panostamme vahvasti avoimen kulttuurin rakentamiseen. Kerromme avoimesti yhtiön tilanteesta viikoittain koko henkilöstölle. Henkilöstö on tärkein voimavaramme ja asiantuntijayrityksen ammattilaisten tulee olla hyvin perillä mitä yhtiössä tapahtuu, kenelle töitä tehdään ja minkälaisten asiakkaiden kanssa tehdään myyntiponnisteluita. 
  3. Työpanoksesi on merkittävä ja näkyvä. Jokaisen Ceililäisen merkitys yhtiön kehittymiselle ja asiakaskokemuksen luomiselle on hyvin tärkeä. Et ole vain yksi ratas isossa koneistossa vaan merkittävä osa yhtiömme tulevaisuutta. 
  4. Voit valita itsellesi parhaiten soveltuvat työkalut. Niin ja sähköpöytä on luonnollisesti oletuksena kaikille. 
  5. Uskomme nykyaikaiseen työkulttuuriin. Voit itse vaikuttaa merkittävästi siihen milloin ja mistä teet työsi. Osa meistä aloittaa työpäivänsä aikaisin aamulla ja osa vasta myöhemmin päivällä – itse valitset mikä rytmi sopii sinulle. Halutessasi voit tehdä etätöitä sillä asiantuntijatyö ei ole paikkaan sidottua. 

Toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä ja Tampereella ja ensisijaisesti haemme osaajia siis Keski-Suomesta ja Pirkanmaalta. Tämä ei kuitenkaan ole este mikäli asut muualla – työpaikkasi voi sijaita myös muualla. Parhaiten kuitenkin pääset osaksi yhteisöllistä yrityskulttuuria mikäli pystyt toimimaan ainakin osan aikaa toimistoillamme. 

Soita tai laita mailia niin jutellaan lisää! 

Terveisin,

Sami Kettunen
toimitusjohtaja
P. 050 386 5555
sami.kettunen@31.217.196.214