Heroku Salesforcen kustomoinnin tukena

   

Heroku Salesforcen kustomoinnin tukena – Mikä on Heroku?

Muutaman faktan tähän alkuun sanoaksemme, Heroku on vuonna 2007 perustettu PaaS (Platform as a Service) pilvipalvelualusta, joka on ollut Salesforcen omistuksessa vuodesta 2010. Heroku tukee useita ohjelmointikieliä, kuten PHP:tä, Rubya, Pythonia ja Javaa. Laaja ohjelmistokielien kirjo auttaa toteuttamaan monimutkaisempia ja vaativampia toteutuksia Salesforcen tueksi. Herokuun on myös mahdollista lisätä useita lisäosia, jotka antavat vapauksia esimerkiksi avoimen lähdekoodin tietokantojen tai analytiikkaohjelmistojen helpolle hyödyntämiselle. Herokun parhaimpiin ominaisuuksiin kuuluu sen skaalautuvuus, jonka ansiosta ratkaisut voidaan räätälöidä dynaamisesti käytön ja tarpeiden mukaan.

Herokun hyödyt Salesforce projekteissa

Herokun ehdoton hyöty Salesforcen tukena on kustomoinnin rajattomat mahdollisuudet. Herokua voidaan hyödyntää tarvittaessa esimerkiksi täysin kustomoitujen verkkosivujen rakentamiseen tai niissä hyödynnettävien osien luomiseen ja personointiin. Esimerkkinä voisi käyttää vaikkapa kustomoitua tuotevalitsinta, joka voidaan upottaa WordPress verkkosivuille. Heroku mahdollistaa myös täysin kustomoitujen PDF- tai muiden monimutkaisempien tiedostomuotojen, kuten Word tai Excel -tiedostojen generoinnin suoraan Salesforcesta.

Herokun skaalautuvuuden ansiosta, se on kustannustehokkaasti käyttöönotettavissa projektin tai organisaation koosta riippumatta.  Herokua hyödyntäen voidaan rakentaa julkiverkkoon näkyviä sovelluksia, jotka hyödyntävät moderneja web-teknologioita ilman nettisivujen kokonaisvaltaista uudistusta.

Salesforce tarjoaa valmiin Heroku Connect -lisäosan Salesforcen ja Herokun välille, jolla voidaan täysin synkronoida niiden välinen data. Tämä mahdollistaa todella suurien datamassojen hyödyntämisen Salesforcessa tietokannan ollessa Herokussa.

Heroku Salesforcen kustomoinnin tukena – Käyttöönotto

Heroku toteutuksen käyttöönotto tehdään asiakkaan tarpeiden mukaan. Me Ceilillä olemme tehneet lukuisia erilaisia suurempia sekä pienempiä toteutuksia hyödyntäen Herokua, joten olemme valmiita ohjeistamaan ja toteuttamaan erilaisia projekteja myös teidän kanssanne. Kerromme mielellämme lisää!

Heroku Salesforcen kustomoinnin tukena

Kirjoittaja:

Otto Virtanen
Salesforce Developer

Lue uusimpia sisältöjämme