Ceili GoPDF for CPQ

Salesforce on jatkuvasti kehittyvä alusta, johon on myös mahdollista rakentaa räätälöityjä lisäosia. Tällaiselle huomasimme asiakkaidemme kanssa tarpeen, kun Salesforcen tarjousprosesseja helpottavasta ja dynaamisessa hinnoittelussa auttavasta CPQ:sta haluttiin ottaa ulos asiakkaan brändin näköisiksi räätälöityjä PDF-tiedostoja. Näin syntyi ajatus PDF-generaattorista, joka olisi mahdollista kytkeä Salesforcen CPQ:hun.

Mitä Ceili GoPDF for CPQ sitten mahdollistaa?

Kyllästyimme markkinoilla tarjottuihin CPQ:hun liitettäviin PDF-ratkaisuihin, joiden käyttö oli jäykkää ja hyvin rajoitettua. Siksi loimme CPQ:lle Ceili GoPDF:n, jonka avulla on mahdollista luoda PDF-tiedosto suoraan CPQ:sta omien kriteereiden mukaisesti.

Ceili GoPDF for CPQ mahdollistaa täysin uuden tavan luoda PDF-tiedostoja suoraan CPQ:sta. Monella yrityksellä on tarve saada Salesforcen CPQ:sta ulos erilaisia asiakirjoja, kuten tarjouksia, sopimuksia, tilausvahvistuksia ja takuukuitteja.

Ceili GoPDF for CPQ:lla on mahdollista luoda Template (pohja), jossa on määritelty brändinne ulkoasu esimerkiksi alatunnisteen, kansilehden, ylätunnisteen ja teeman sekä monen muun osion kohdalla. Voitte lisätä kuvia ja otsikoita sekä määrittää brändivärit ja -fontit. Templaten kentät voidaan myös määrittää hakemaan tietoja suoraan Salesforcesta. Esimerkiksi asiakkaan nimi on sellainen tieto, jota usein tarvitaan missä tahansa dokumentissa, joten sitä on turhan työlästä kirjoittaa erikseen jokaiseen dokumenttiin. Eri tarpeisiin on mahdollista tehdä eri ehtoja eli määritellä se, mitä tietoa Template Salesforcesta hakee.

Ceili GoPDF for CPQ package

Muokkaustyökalu on helppokäyttöinen pienen opettelun jälkeen ja sen vieressä näkyy aina esikatselu, jotta lopputulos on helpompi hahmottaa. Voit luoda ehtoja siten, että tietyt lainaukset näkyvät aina tietyssä paikassa tiedostossa tai tietyt tiedot on aina täytettävä manuaalisesti, esimerkiksi turvallisuussyistä.

Kun olet luonut sopivan Templaten, voit kopioida sen ja käyttää sitä uudelleen tai halutessasi luoda uuden ja poistaa vanhat. Olennainen eroavuus Ceili GoPDF for CPQ.ssa on kuitenkin se, ettei Template ole ”jumissa” järjestelmään ajettujen tietojen pohjalta, vaan sitä voidaan muokata erilaisten tarpeiden mukaan myös tiedon lisäyksen jälkeen. Se myös luo tiedoston huomattavasti nopeammin kuin monet muut vaihtoehtoiset työkalut markkinoilla (minuuteista siirrytään sekunteihin).

Dynamic PDF for CPQ – Effortless design.

Kerromme mielellämme lisää! Voit myös syventyä tuotteeseen palvelusivullamme tai AppExchangessa.

Haluatko jatkossa huomata uusimmat sisällöt helposti? Ota Ceili seurantaan sosiaalisessa mediassa!

Kurkkaa lisää sisältöjä