Tietosuojaseloste

Tämä on Ceilin henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 18.03.2020. Viimeisin muutos 18.03.2020.

1. Rekisterinpitäjä

Ceili Oy

Y-tunnus: 2985314-6

Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä

 

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Ceilin tietosuojavastaavana toimii Antti Paksuniemi. Tietosuojaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä sähköpostitse antti.paksuniemi@ceili.fi tai puhelimitse +358405713982.

 

3. Rekisterin nimi

Ceili Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri.

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käyttötarkoitus on Ceili Oy:n asiakas- ja myyntirekisterin hallinnointi ja ylläpito.

Henkilötietoja käytetään Ceilin asiakasviestintään, tiedotukseen sekä markkinointiin. Lisäksi henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden yleiseen hallintaan kuten palveluiden toimittamiseen, laskutukseen tai muihin vastaaviin toimenpiteisiin.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Henkilöstä voidaan kerätä rekisteriin seuraavia tietoja:

  1. Etu- ja sukunimi
  2. Yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero)
  3. Titteli ja yritys
  4. Muut yhteyshenkilön antamat lisätiedot

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavia henkilötietoja kerätään Ceilin verkkosivujen lomakkeista, joiden täyttämisestä asiakas vastaa itse. Tietoa kerätään myös asiakkaan kanssa käymästä kommunikaatiosta esimerkiksi puhelinkeskusteluissa tai tapaamisissa. Lisäksi yleisesti saatavilla olevia julkisia tietolähteitä voidaan hyödyntää tietojen täydentämisessä.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Ceili Oy ei luovuta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille missään tilanteessa.

Ceilin keräämiä henkilötietoja ei siirretä EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelle.

 

8. Evästeiden käyttö

Sivustomme käyttää evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Evästeitä ei kuitenkaan käytetä henkilötietojen keräämiseen tai tallentamiseen. Kun käytät verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.

Mitä evästeet ovat?

Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa laitteellesi. Evästeitä käytetään esimerkiksi silloin, kun tietojasi halutaan säilyttää siirtyessäsi internetpalvelun sivulta toiselle. Evästeiden käyttö edellyttää aina sinun suostumuksesi. Lisää evästeistä voit lukea Viestintäviraston sivulta.

Sivustomme käyttämät evästeet

Google Analytics

Käytämme sivustolla monille tuttua Google Analyticsia selvittääksemme, kuinka paljon sivustolla on kävijöitä ja mitä kautta kävijät ohjautuvat sivustolle. Google Analyticsin käyttö on hyvin yleistä ja se on käytössä lähes kaikilla verkkosivustoilla nykyään. Google Analytics ei kerää tai tallenna henkilötietoja.

Evästeilmoitus

Evästeilmoituksemme käyttää evästeitä tarkistaakseen, onko käyttäjä hyväksynyt evästeiden käytön sivuillamme.

 

Miten evästeitä hallitaan ja miten ne poistetaan?

Internetselaimen asetuksista pääset muokkaamaan evästeiden hallintaa ja voit esimerkiksi estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta ennen uusien evästeiden tallentamista. Lisää tietoa evästeiden hallinnasta voit käydä lukemassa täältä: http://www.aboutcookies.org/

 

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Ceilin asiakas- ja markkinointirekisteriä ylläpidetään huolellisesti ja asianmukaisin keinoin. Tietoja säilytetään sähköisenä järjestelmissä, jotka ovat tarkoin suojattu. Tietojen tarkasteleminen vaatii aina käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Kaikkia Ceilin työntekijöitä sitoo lisäksi salassapitovelvollisuus.

 

10. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä henkilöllä on lainmukainen oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa, joita hän voi vaatia muutettavaksi, täydennettäväksi tai poistettavaksi. Henkilö voi pyytää tietojensa tarkistamista Ceilin tietosuojavastaavalta. Pyynnön voi lähettää sähköpostitse.