Veli-Matti Räsänen

Veli-Matti Räsänen

Project Manager &
Salesforce Consultant

veli-matti.rasanen@ceili.fi
045 673 6694

Project Manager Veli-Matti Räsänen

Project Manager

Oon Vellu, viimeistelyä vaille KTM Jyväskylän Yliopistolta. Olen ollut IT-alalla useamman vuoden ja Ceilillä hommissa syyskuusta 2020 lähtien. Toimin meillä monipuolisissa tehtävissä Salesforce -konsulttina ja projektipäällikkönä. Työstä irtaudun tavoitteellisen kilpaurheilun parissa, hiihtolenkin ja hyvän treenin jälkeen ei useinkaan työasiat paina enää mieltä. Penkkiurheilu on myöskin lähellä sydäntä ja se irrottaa hyvin työasioista. Kuvailisin itseäni tavoitteelliseksi, rauhalliseksi ja positiivisen kautta meneväksi tyypiksi. 

Työnkuva

Asiakasprojekteissa vastaan projektien edistymisestä ja asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Iso osa työpäiviä on tiivis yhteistyö sekä asiakkaan että meidän omien asiantuntijoiden kanssa. Projektien monipuolisuus ja eri toimialoilta tulevat asiakkaat pitävät työn tosi mielenkiintoisena. Meillä annetaan rohkeasti uusia tehtäviä, joissa pääsee haastamaan omaa osaamista ja kasvamaan asiantuntijana. On myös hienoa, kuinka paljon oppii osaavilta kollegoilta. Ceilin parhaita puolia ovat ehdottomasti kannustava työyhteisö, avoin vuorovaikutuskulttuuri ja läpinäkyvyys yrityksen tilanteesta. Työn joustavuus on myöskin itselle tärkeää, ja töitä pystyykin tekemään mistä vain, kunhan yhteydet ovat kunnossa.  

Fakta mitä moni ei tiedä

Ei mene päiväkään ilman kaurapuuroa.

Tutustu Ceilin uutisiin, tapahtumiin ja uusimpiin sisältöihin

Ceilin Summer ’24 Release -tiedote

Saatesanat Tässä on perinteinen Ceilin koostama yhteenveto Salesforcen Summer ’24 Releasen tulevista uusista ominaisuuksista ja muutoksista. Salesforce julkaisee kolme kertaa vuodessa päivityspaketin, joka pitää sisällään

Lue lisää »