Satu Säilä

Satu Säilä

Service Manager

satu.saila@ceili.fi
040 847 1377

Service Manager Satu Säilä

Service Manager

Olen Satu ja toiminut IT- alalla yli 20 vuotta. Tampereelta Tekusta valmistuin aikanaan konetekniikan alalta. Tein jo diplomityöni Lotus Notes -ohjelmistolla, jonka parissa teinkin töitä pitkään. Tekninen ala tuntui heti omalta ja hyvin olenkin viihtynyt. Työn ulkopuolella olen kovasti kiinnostunut kuntoilusta ja siihen saa paljon aikaa kulumaan. Pirkan kierroksia olen tehnyt useamman ja tavoitteena on saada Pirkan Akka -arvonimi. Iltarastit ovat lisäksi hyvää jumppaa päälle, seillä ei voi samalla miettiä työasioita. Kuvailisin itseäni rennoksi, ystävälliseksi ja ammattimaiseksi.

Työnkuva

Toimin palvelupäällikkönä ja on mielenkiintoista päästä työskentelemään tukipalveluiden ja asiakkaiden toiminnan kehittämisen parissa. Oma työnkuva varmasti myös kehittyy tässä vuosien mittaan ja Salesforce alustana kiinnostaa kovin eli on mielenkiintoista tehdä sen parissa töitä. Ceilillä oli ennestään tuttuja työkavereita ja siksi vaihtaminenkin oli helppoa.

Fakta mitä moni ei tiedä

Nuoruudessani soitin tyttöbändissä, joka on myös levyttänyt kappaleita.

Tutustu Ceilin uutisiin, tapahtumiin ja uusimpiin sisältöihin

Ceilin Summer ’24 Release -tiedote

Saatesanat Tässä on perinteinen Ceilin koostama yhteenveto Salesforcen Summer ’24 Releasen tulevista uusista ominaisuuksista ja muutoksista. Salesforce julkaisee kolme kertaa vuodessa päivityspaketin, joka pitää sisällään

Lue lisää »