Sanna Kallio

Sanna Kallio

Project Manager &
Consultant Team Lead

sanna.kallio@ceili.fi
050 537 1084

Project Manager Sanna Kallio

Project Manager & Consultant Team Lead

Moi! Olen Sanna, ja toimin Ceilillä projektipäällikkönä sekä konsulttitiimin tiiminvetäjänä. Työskentelen Ceilin Tampereen toimistolta käsin ja ajoittain etänä. Olen alun perin kotoisin Helsingistä, mutta olen asustellut Pirkanmaalla jo lähes 10 vuotta. Salesforcen parissa olen toiminut monipuolisesti jo vuodesta 2013, niin käyttäjän kuin admininkin rooleissa. Aiempien kokemusten jälkeen halusin uppoutua täysillä Salesforcen maailmaan, ja niin matka Ceilillä alkoi. Vapaa-ajalla urheilen monipuolisesti ja liikun paljon luonnossa. Luonteeltani kuvailisin itseäni erityisesti järjestelmälliseksi.

Työnkuva

Työssäni projektipäällikön roolissa olen paljon yhteydessä asiakkaidemme kanssa. Tiiminvetäjän roolissa vastaan puolestani konsulttitiimin jäsenien hyvinvoinnista ja lähiesihenkilötyöstä. Organisoin myös Ceilin sisäistä työtä, jossa järjestelmällisyydestä on paljon apua. Osallistun lisäksi rekrytointeihin sekä yrityksen sisäiseen kehitykseen. Parasta Ceilillä on hyvä työyhteisö, sekä se, että omaan työnkuvaansa saa vaikuttaa monipuolisesti ja vapaasti.

Fakta mitä moni ei tiedä

Olen ollut Länsi-Afrikassa vapaaehtoistöissä.

Tutustu Ceilin uutisiin, tapahtumiin ja uusimpiin sisältöihin

Ceilin Summer ’24 Release -tiedote

Saatesanat Tässä on perinteinen Ceilin koostama yhteenveto Salesforcen Summer ’24 Releasen tulevista uusista ominaisuuksista ja muutoksista. Salesforce julkaisee kolme kertaa vuodessa päivityspaketin, joka pitää sisällään

Lue lisää »