Otto Virtanen

Otto Virtanen

Senior Salesforce Developer &
Developer Team Lead

otto.virtanen@ceili.fi
050 553 0419

Salesforce Developer Otto Virtanen

Salesforce Developer

Moi! Olen Otto ja toimin Ceilillä Senior Salesforce Developerina sekä sittemmin myös Developer Team Leadina eli meidän kehittäjätiimin vetäjänä. Alun perin olen kotoisin Hämeenlinnasta, mutta Jyväskylään päädyin tietotekniikan opintojen perässä. Vapaa-aika kuluu pääosin laskettelun, tenniksen, moottoripyöräilyn ja partion merkeissä. Töistä irtautun yleensä viettämällä aikaa kavereiden kanssa ja totta kai treenaamalla Kanaliigaa varten.

Työnkuva

Työhöni kuuluu tehtäviä laidasta laitaan, mutta ennen kaikkea olen aktiivisesti projekteissa mukana määrittelyssä, koodauksessa sekä välillä myös konsultin tehtävissä. Ceilillä parasta on hyvä ja auttava työilmapiiri ja mukavat työkaverit. Mielekkäitä ja vaihtelevia työtehtäviä riittää, sillä samaa hommaa ei tehdä yleensä montaa kuukautta pidempään mikä tuo myös työnkuvaan hyvää vaihtelevuutta.

Fakta mitä moni ei tiedä

En tiennyt yhtään mitään ohjelmoinnista ennen tietotekniikan opintojen aloittamista.

Tutustu Ceilin uutisiin, tapahtumiin ja uusimpiin sisältöihin

Ceilin Summer ’24 Release -tiedote

Saatesanat Tässä on perinteinen Ceilin koostama yhteenveto Salesforcen Summer ’24 Releasen tulevista uusista ominaisuuksista ja muutoksista. Salesforce julkaisee kolme kertaa vuodessa päivityspaketin, joka pitää sisällään

Lue lisää »