Minna Torkkeli

Minna Torkkeli

Project Manager

minna.torkkeli@ceili.fi
040 560 3674

Salesforce projektipäällikkö Minna Torkkeli

Salesforce Project Manager

Moi! Olen Minna, ja työskentelen Ceilillä projektipäällikkönä. IT alalla olen toiminut nyt pyöreät 20-vuotta, ja Ceilillä aloitin työt vuonna 2021. Vapaa-ajalla vietän aikaa perheeni kanssa, ja työpäivien jälkeen illat kuluvat usein lasten harrastusten parissa. Lisäksi lenkkeilen koiran kanssa ja pidän äänikirjojen kuuntelusta.

Työnkuva

Työhöni kuuluu projektien ja palveluiden vetämistä, sekä Salesforcen käyttöönottotehtäviä kuten konfigurointia. Ceilillä parasta on rento ja nuorekas ilmapiiri sekä hyvä yhteishenki. Ihmiset haluavat innokkaasti kehittää omaa osaamistaan ja olla hyviä työssään. On mielenkiintoista päästä mukaan yrityksen alkutaipaleelle, ja olla mukana todistamassa kasvua ja kehitystä. Päädyin hakeutumaan Ceilille sillä työntekijöistä löytyi jo entuudestaan tuttuja edellisistä työtehtävistä, sekä Salesforce alustana kiinnosti kovasti.

Tutustu Ceilin uutisiin, tapahtumiin ja uusimpiin sisältöihin

Ceilin Summer ’24 Release -tiedote

Saatesanat Tässä on perinteinen Ceilin koostama yhteenveto Salesforcen Summer ’24 Releasen tulevista uusista ominaisuuksista ja muutoksista. Salesforce julkaisee kolme kertaa vuodessa päivityspaketin, joka pitää sisällään

Lue lisää »