Milla Hämäläinen

Milla Hämäläinen

Project Manager

milla.hamalainen@ceili.fi
050 5742800

Moi! Olen Milla, ja toimin Ceilillä projektipäällikkönä. Minulla on liiketoimintajohdon sekä yrityskehittämisen tausta, ja olen alun perin valmistunut Jyväskylän yliopistosta viestintätiedeiden maisteriksi. Vapaa-ajalla urheilen paljon erityisesti kestävyysurheilun merkeissä, sekä vietän aikaa perheen ja ystävien kanssa. Triathlon ja penkkiurheilu ovat erityisen lähellä sydäntäni. Tiivistettynä muutamaan sanaan kuvailisin itseäni positiiviseksi, puheliaaksi ja tavoitteelliseksi. Vaikka energiaa on enemmän kuin tarpeeksi, pysyy homma aina paketissa ja asiat järjestyvät suunnitellusti.

Työnkuva

Työssäni johdan meidän käyttöönottoprojekteja, eli vastaan niiden etenemisestä ja onnistumisesta. Työnkuvaani kuuluu myös projektitoiminnan ja sisäisen toimintatapojen sekä käytänteiden kehittäminen. Vastaan lisäksi Ceilin markkinoinnista ja sen kehittämisestä yhdessä työparini kanssa. Ceilillä parasta on se, että pääsee seuraamaan yrityksen kasvua ja kehitystä läheltä. Yrityksen kasvu mahdollistaa myös oman työnkuvan ja osaamisen kehittämisen. Lisäksi työilmapiiri on loistava, jolloin ihmisillä on aito halu tehdä tiimityötä. Ceilin suuri vahvuus on näiden lisäksi hyvin avoin ja selkeä sisäinen viestintäkulttuuri.

Fakta mitä moni ei tiedä

Olen ollut 5-vuotiaasta asti intohimoinen Manchester United fani, ja päätynyt joukkueen kannattajaksi vain koska isäni kannattaa Liverpoolia.