Julia Ryhänen

Julia Ryhänen

Marketing Manager & Salesforce Consultant

julia.ryhanen@ceili.fi
040 417 3206

Salesforce Consultant Julia Ryhänen

Salesforce Consultant

Moikka! Olen Julia ja toimin Ceilillä markkinointipäällikkönä sekä Salesforce konsulttina. Työkokemusta on karttunut ennen Ceilille tuloa mm. yrityskonsultoinnin, markkinoinnin johtamisen ja strategisen kehittämisen parista. Opintotaustaltani olen Jyväskylän yliopistosta valmistunut kauppatieteiden maisteri. Pääaineenani oli markkinointi ja siinä sivussa syvennyin myös johtamiseen ja kauppaoikeuteen.

Vapaa-ajallani nautin koirani, ystävieni ja perheeni kanssa vietetystä ajasta, sekä lenkkeilystä ja muusta kevyestä urheilusta. Myös sisustaminen on lähellä sydäntä näin visuaalisena ihmisenä. Lähimmäiseni kuvailevat minua aurinkoisen positiiviseksi, suunnitelmalliseksi ja järjestelmälliseksi. Näistä ominaisuuksista yhdistyykin ihan hyvä paketti niin strategisempaan kokonaiskuvan hallintaan kuin operatiivisen toiminnan edistämiseenkin.

Työnkuva

Työssäni vastaan Ceilin markkinoinnin johtamisesta, kehittämisestä ja toimeenpanosta. Toinen puoli työpäivistäni koostuu asiakasprojekteista, joissa autan asiakkaitamme Salesforcen markkinoinnin mahdollisuuksien näkökulmasta.

Ceilillä pidän erityisesti mahtavasta työilmapiiristä ja avoimesta kulttuurista! Meininki on rentoa, vaikka talo onkin täynnä kiven kovia ammattilaisia. Hommia tehdään yhdessä tiiminä eli haasteiden edessä ei tarvitse raapia päätä yksin. Lisäksi vahva kasvu mahdollistaa oman urakehityksen, ja monipuoliset asiakkaat puolestaan tarjoavat mielenkiintoisia projekteja.

Fakta mitä moni ei tiedä

Haaveilin pienenä savitaiteilijan työstä ja myöhemmällä iällä arkkitehdin urasta. Luovuus on siis ollut aina tavalla tai toisella mukana suunnitelmissa ja elämässä – mutta savikippoja tulee kyllä tehtyä vain harvoin ja huvikseen.

Tutustu Ceilin uutisiin, tapahtumiin ja uusimpiin sisältöihin

Ceilin Summer ’24 Release -tiedote

Saatesanat Tässä on perinteinen Ceilin koostama yhteenveto Salesforcen Summer ’24 Releasen tulevista uusista ominaisuuksista ja muutoksista. Salesforce julkaisee kolme kertaa vuodessa päivityspaketin, joka pitää sisällään

Lue lisää »