Julia Ryhänen

Julia Ryhänen

Marketing Manager & Salesforce Consultant

julia.ryhanen@ceili.fi
040 4173206

Moikka! Olen Julia ja toimin Ceilillä markkinointipäällikkönä sekä Salesforce konsulttina. Työkokemusta on karttunut ennen Ceilille tuloa mm. yrityskonsultoinnin, markkinoinnin johtamisen ja strategisen kehittämisen parista. Opintotaustaltani olen Jyväskylän yliopistosta valmistunut kauppatieteiden maisteri. Pääaineenani oli markkinointi ja siinä sivussa syvennyin myös johtamiseen ja kauppaoikeuteen.

Vapaa-ajallani nautin koirani, ystävieni ja perheeni kanssa vietetystä ajasta, sekä lenkkeilystä ja muusta kevyestä urheilusta. Myös sisustaminen on lähellä sydäntä näin visuaalisena ihmisenä. Lähimmäisenä kuvailevat minua aurinkoisen positiiviseksi, huumorintajuiseksi ja järjestelmälliseksi. Näistä ominaisuuksista yhdistyykin hyvä paketti niin kokonaiskuvan hallintaan kuin operatiivisen toiminnan edistämiseenkin.

Työnkuva

Työssäni vastaan Ceilin markkinoinnin johtamisesta, kehittämisestä ja toimeenpanosta. Toinen puoli työpäivistäni koostuu asiakasprojekteista, joissa autan asiakkaitamme Salesforcen markkinoinnin mahdollisuuksien näkökulmasta.

Ceilillä pidän erityisesti mahtavasta työilmapiiristä ja avoimesta kulttuurista! Meininki on rentoa, vaikka talo onkin täynnä kiven kovia ammattilaisia. Hommia tehdään yhdessä tiiminä eli haasteiden edessä ei tarvitse raapia päätä yksin. Lisäksi vahva kasvu mahdollistaa oman urakehityksen ja monipuoliset asiakkaat puolestaan tarjoavat mielenkiintoisia projekteja.

Fakta mitä moni ei tiedä

Haaveilin pienenä savitaiteilijan työstä ja myöhemmällä iällä arkkitehdin urasta. Luovuus on siis ollut aina tavalla tai toisella mukana suunnitelmissa ja elämässä – mutta savikippoja tulee kyllä tehtyä vain harvoin ja huvikseen.