Jasmin Jatkola

Jasmin Jatkola

Senior Salesforce Consultant

Salesforce Consultant Jasmin Jatkola

Salesforce Consultant

Hei! Olen Jasmin ja toimin Ceilillä Salesforce konsulttina. Olen alun perin kotoisin Lapista, mutta päädyin Jyväskylään alunperin opiskelupaikan perässä. Vapaa-ajalla ulkoilen paljon luonnossa ja koronan hellitettyä toivon pääseväni takaisin myös roller derby -harrastuksen pariin. Kuvailisin itseäni iloiseksi, rauhalliseksi ja hieman hitaasti lämpeneväksi, mutta kun tutustuu kunnolla, olen tosi rento työkaveri.

Työnkuva

Ceilillä keskityn erityisesti Sales ja Service Cloudin konfigurointeihin erilaisissa asiakasprojekteissa. Toteutan myös paljon automaatioita Salesforcen omilla työkaluilla. Automaatioiden kanssa on mielenkiintoista työskennellä ja usein ne tuovat mukanaan sopivasti haasteita. Ceilillä parasta on ihmiset ja kannustava työilmapiiri sekä sopivasti vaihtelevat työtehtävät ja työtiimit. Oman osaamisen kehittämismahdollisuudet ovat tosi hyvät ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaan tekee täällä työskentelystä mielekästä.

Fakta mitä moni ei tiedä

Lapsuuden haaveammattini oli poliisi.

Tutustu Ceilin uutisiin, tapahtumiin ja uusimpiin sisältöihin

Ceilin Summer ’24 Release -tiedote

Saatesanat Tässä on perinteinen Ceilin koostama yhteenveto Salesforcen Summer ’24 Releasen tulevista uusista ominaisuuksista ja muutoksista. Salesforce julkaisee kolme kertaa vuodessa päivityspaketin, joka pitää sisällään

Lue lisää »