Jari-Pekka Renko

Jari-Pekka Renko

Development Director &
Project Manager

jari-pekka.renko@ceili.fi
040 762 7728

Salesforce projektipäällikkö Jari-Pekka Renko

Salesforce Project Manager

Moi! Olen J-P, ja työskentelen Ceilillä konsulttina ja projektipäällikkönä. Alun perin olen kotoisin Kauhavalta, mutta muutin aikoinaan Jyväskylään tietojärjestelmätieteen opintojen perässä.
Aikoinaan yksi Ceilin perustajista, Kivikari, värväsi minut silloiseen yritykseensä, jonka jälkeen olen päätynyt mutkien kautta töihin Ceilille. Vapaa-aika kuluu liikkuen sekä perheen kanssa touhuten. Harrastuksista itselleni erityisen mieluisia ovat kamppailulajit, lenkkeily, puntilla käynti ja talvisin hiihto.

Työnkuva

Työnkuvaani kuuluu ennen kaikkea projektitoiminnan vetäminen ja sen kehittäminen. Vastaan myös Ceilin resurssoinnista sekä osallistun henkilöstöhallinnan tehtäviin. Ceilillä parasta on mukavat työkaverit ja eteenpäin menevä henki. Niin yritys kuin työntekijätkin pyrkivät aktiivisesti kehittymään, ja muutokselle ollaan avoimia. Aiempi työni oli hyvin itsenäistä, joten nyt eräs tärkeimmistä tekijöistä omassa työssä on se, että töitä pääsee tekemään päivittäin yhdessä muiden kanssa. Oma rooli on lisäksi mukavan monipuolinen ja tehtävät laaja-alaisia, joten arki käy tylsäksi.

Tutustu Ceilin uutisiin, tapahtumiin ja uusimpiin sisältöihin

Ceilin Summer ’24 Release -tiedote

Saatesanat Tässä on perinteinen Ceilin koostama yhteenveto Salesforcen Summer ’24 Releasen tulevista uusista ominaisuuksista ja muutoksista. Salesforce julkaisee kolme kertaa vuodessa päivityspaketin, joka pitää sisällään

Lue lisää »