Iida Niskanen

Iida Niskanen

Salesforce Consultant

Salesforce konsultti Iida Niskanen

Salesforce Consultant

Heippa! Olen Iida ja Iitistä kotoisin. Muutin Tampereelle 2015 opiskelemaan liiketalouden tradenomiksi. Työkokemusta minulta löytyy aina mansikkamaasta peltitöihin, mutta Salesforcen parissa olen työskennellyt reilut pari vuotta ja se tie on nyt vienyt mennessään.

Olen erittäin iloinen, huumorintajuinen ja aikatauluista tarkka ihminen. Vapaa-aikani kuluu nyrkkeilyharrastuksen parissa, mutta myös rauhalliset pitkät kävelyt metsässä ja isot palapelit ovat mieluisia tapoja rentoutua!

Työnkuva

Tulin Ceilille Salesforce konsultiksi ja keskitynkin asiakasprojektien toteuttamiseen ja asiakaskonsultointiin. Näiden lisäksi olen osa Ceilin Support-tiimiä.


Ceilillä pidän eniten ihmislähtöisyydestä! Ceili on aidosti välittävä yritys, joka huolehtii niin työntekijöistään kuin asiakkaistaankin. Töissä puhalletaan aina yhteen hiileen ja hommia tehdään innolla!

Fakta mitä moni ei tiedä

Vanhempani käyttävät minusta lempinimeä Pipsa.

Tutustu Ceilin uutisiin, tapahtumiin ja uusimpiin sisältöihin

Ceilin Summer ’24 Release -tiedote

Saatesanat Tässä on perinteinen Ceilin koostama yhteenveto Salesforcen Summer ’24 Releasen tulevista uusista ominaisuuksista ja muutoksista. Salesforce julkaisee kolme kertaa vuodessa päivityspaketin, joka pitää sisällään

Lue lisää »