Antti Paksuniemi

Antti Paksuniemi

Partner & Salesforce Architect

antti.paksuniemi@ceili.fi
040 571 3982

Partner & Salesforce Architect Antti Paksuniemi

Partner & Salesforce Architect

Olen Oulusta kotoisin ja päätynyt Jyväskylään alun perin opintojen myötä, kun tulin yliopistolle opiskelemaan tietojärjestelmätieteitä. Voisi kutsua IT -alan konkariksi, kun olen ollut vajaa 30 vuotta yrittäjänä ja sinä aikana todella monipuolisesti lähes kaikissa mahdollisissa rooleissa. Yrittäjyydessä on hienoa, kun pääsee vaikuttamaan mihin suuntaan yritys kehittyy ja kasvaa. Vapaa-aika menee aikalailla lasten urheiluharrastuksissa ja niiden rytmittämisessä, siinä pääsee hyvin irti työasioista. Kuvailisin itseäni rauhalliseksi ja pitkäjänteiseksi ihmiseksi.

Työnkuva

Vastaan tällä hetkellä meidän sisäisistä IT -asioista sekä talousahallinnosta. Asiakkuustyössä olen arkkitehdin roolissa ja erityisesti integraatiotyöstöissä mukana. Minulla riittää kärsivällisyyttä ja siksi nuorten työntekijöiden kasvattaminen ja opastaminen on luontevaa. Käyn mielelläni toteutuksia läpi ja vien sitä kautta oppeja laajemmallekin porukalle. 

Ceilillä ”peruskolmio” on tosi hyvä, eli teknologia, asiakkaat ja henkilöstö. Salesforce on hyvä ja mielenkiintoinen teknologia, jolla on pitkä tulevaisuus. Siinä on paljon opittavaa ja kehitettävää. Meillä on todella mielenkiintoisia asiakkaita, joilla on halua mennä eteenpäin. Kun asiakkaat haluaa panostaa teknologiaan ja kehittyä toiminnassaan on mielekästä toimittaa heille ratkaisuja, joista on aidosti hyötyä työn sujuvuuden ja liiketoiminnan näkökulmasta. Meillä on myös tosi hyvä henkilöstö, erilaisia ihmisiä ja persoonia ja monipuolista osaamista.

Fakta mitä moni ei tiedä

Pidetään kaikki edelleenkin salaisuutena.

Tutustu Ceilin uutisiin, tapahtumiin ja uusimpiin sisältöihin

Ceilin Summer ’24 Release -tiedote

Saatesanat Tässä on perinteinen Ceilin koostama yhteenveto Salesforcen Summer ’24 Releasen tulevista uusista ominaisuuksista ja muutoksista. Salesforce julkaisee kolme kertaa vuodessa päivityspaketin, joka pitää sisällään

Lue lisää »