Antti Liimatainen

Antti Liimatainen

Salesforce Consultant

Salesforce Consultant Antti Liimatainen

Salesforce Consultant

Moi! Olen Antti, reilu kolmekymppinen Jyväskylän kasvatti ja työskentelen Ceilillä Salesforce Konsulttina. Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa luonnossa puolison ja kahden koiramme kanssa. Viihdyn myös erittäin hyvin kotona tekemättä yhtään mitään.
Ruudun ääreltä ja töiden parista irtaudun kalastelemalla, hoitamalla puutarhaa ja marjastamalla sekä sienestämällä. Myös festareilla ja keikoilla käynti on lähellä sydäntä. Viime aikoina erityisesti progressiivinen rokki on kiinnostanut, mutta pohjalla vaikuttaa vahvasti raskaampi metalli.
Näistä paras tapa irtautumiseen on kuitenkin kalastaminen ja erityisesti pilkkiminen, jossa kohtaa luonto ja hiljaisuus; todellista suomalaista meditaatiota ja hetkessä elämistä ilman sähköisiä häiriötekijöitä.

Työnkuva

Olen työskennellyt tietotekniikan insinööriksi valmistumisen jälkeen 8 vuotta monikansallisessa konsernissa. Kaipasin työelämässä uusia haasteita sekä pienen talon notkeutta ja avoimuutta, jonka seurauksena aloitin työt Ceilillä keväällä 2022. Parasta Ceilillä on yrityksen koko ja organisaatiorakenne, jossa päättävä esimies on lähellä ja äänensä saa kuuluviin vaivattomasti.
Työkuvanimike on joustava ja työn sisältö vaihtelee ja erityisesti pidän siitä, että Ceilillä tarjotaan vapaus kehittää itseään ja osaamistaan haluamaansa suuntaan. Yritys on aidosti ihmisläheinen työntekijöilleen sekä asiakkaille, eikä käytä termiä vain markkinointitarkoituksessa.

Fakta mitä moni ei tiedä

Moni ei heti arvaa, että töiden ulkopuolella kasvatan tomaatteja ja kitken rikkaruohoja kasvimaalla erittäin mielelläni.

Tutustu Ceilin uutisiin, tapahtumiin ja uusimpiin sisältöihin

Ceilin Summer ’24 Release -tiedote

Saatesanat Tässä on perinteinen Ceilin koostama yhteenveto Salesforcen Summer ’24 Releasen tulevista uusista ominaisuuksista ja muutoksista. Salesforce julkaisee kolme kertaa vuodessa päivityspaketin, joka pitää sisällään

Lue lisää »