Palvelut

Käyttöönotto ja käytön aktivointi

Olemme apunasi Salesforcen eri pilvien käyttöönotoissa sekä teemme konsultointia, kun haluat syventää ja tehostaa Salesforcen käyttöä organisaatiossasi. Olemme erikoistuneet mm. Sales ja Service Cloudeihin sekä markkinoinnin automaatiojärjestelmä Pardotiin. Meillä on kokemusta myös markkinoiden johtavan Non-Profit Cloudin käyttöönotoista ja käyttäjien tukemisesta.

 

Lue lisää käyttöönotosta

Sovelluskehitys, integraatiot ja IoT

Salesforce tarjoaa ketterän alustan sovelluskehitykselle. Integraatio- ja kehitysprojektit voidaan tehdä joustavasti ja räätälöidysti juuri sinun tarpeittesi mukaan. Voimme olla apunasi laajemmissakin integraatio- ja kehitysprojekteissa.

Lisäksi voimme kytkeä yrityksesi IoT-datan osaksi Salesforce-ratkaisuasi. Sensoritietojen pohjalta voimme luoda automaattisia tapahtumaketjuja ja raportointitoimintoja yrityksesi käyttöön. Näin saadaan IoT-ratkaisuista paras hyöty yrityksen käyttöön.

 

Lue lisää

Salesforce-käytön tuki

Käyttäjän tukipalvelumme varmistaa sen, että Salesforce-ympäristönne on toimiva ja käyttäjät saavat ongelmiinsa apua. Tarjoamme apuamme sekä pää- että standardikäyttäjille. Voimme myös hoitaa tärkeän pääkäyttäjän rutiinitehtävät ulkoistetun pääkäyttäjän palveluna ja vapauttaa näin resursseja johonkin muuhun tärkeään.

 

Lue lisää