Santeri Pohjakallio

Santeri Pohjakallio

Salesforce Consultant

Salesforce Consultant Santeri Pohjakallio

Salesforce Consultant

Moi! Olen Santeri, tamperelaislähtöinen nuoremman sukupolven Ceililäinen. Olen toiminut Ceilillä Salesforce-konsulttina keväästä 2021. Kuvailisin itseäni ihmisläheiseksi ja rennoksi tyypiksi, enkä oikein osaa ottaa itseäni liian vakavasti. Töiden ulkopuolella olen (nykyisin vähemmän aktiivinen) ilmailuharrastaja ja penkkiurheilija. Joukkueurheilu ja kaikki teknologia, sekä liikkuvat ja mieluiten lentävät vimpaimet ovat oma juttu. Nautin muiden ihmisten kanssa toimimisesta, ja erityisesti minua kiinnostaa erilaisten ihmisten sekä organisaatioiden ymmärtäminen.

Työnkuva

Työnkuvani Konsulttina on todella laaja. Työhöni kuuluu pääosin Salesforcen konfigurointia, workshopien vetämistä ja asiakkaiden liiketoiminnallisten, sekä teknisten prosessien kehittämistä. Myös koodausprojekteissa olen satunnaisesti ollut mukana. Ceilillä parasta on matala hierarkia ja ihmiskeskeinen yrityskulttuuri, jossa jokainen työntekijä tuntee olevansa merkittävä ja tärkeä palanen yritystä. Erilaisia töitä pääsee tekemään monipuolisesti, ja omia kehittämistoiveita kuunnellaan. Työntekijä voi Ceilillä itse vaikuttaa paljon siihen, millaisia työtehtäviä tekee. Lisäksi Ceililtä löytyy huippu työporukka. Ilmapiiri toimistolla, sekä asiakkaiden kanssa on rento.

Fakta mitä moni ei tiedä

Olen ollut lentokoneen puikoissa ennen kuin olen ajanut autoa.

Tutustu Ceilin uutisiin, tapahtumiin ja uusimpiin sisältöihin

Ceilin Summer ’24 Release -tiedote

Saatesanat Tässä on perinteinen Ceilin koostama yhteenveto Salesforcen Summer ’24 Releasen tulevista uusista ominaisuuksista ja muutoksista. Salesforce julkaisee kolme kertaa vuodessa päivityspaketin, joka pitää sisällään

Lue lisää »