Sami Kettunen

Sami Kettunen

Partner & CEO

sami.kettunen@ceili.fi
050 386 5555

Toimitusjohtaja Ceili

Toimitusjohtaja Ceili

Olen Kettusen Sami ja olen ollut Ceilin toimitusjohtajana vuodesta 2019 lähtien. IT -alalla olen ollut jo yli 25 vuotta erilaisissa rooleissa ja päässyt näkemään digitalisaation murroksen sekä erilaisia digitaalisia ratkaisuja tuottavia yrityksiä. Vapaa-ajalla harrastan monipuolisesti liikuntaa, josta saan sekä hyvää mieltä että kuntoa. Olen myös intohimoinen penkkiurheilija ja monessa mukana talkoolaisena. Tiivistettynä kuvailisin itseäni helposti innostuvaksi, ihmisläheiseksi, rationaaliseksi ja hieman teknologiafriikiksi.

Työnkuva

Keskeisin tehtäväni on vastata Ceilin myynnistä, kasvusta ja strategian suunnittelusta sekä toteutumisesta yhdessä strategisen ja operatiivisen johtoryhmän kanssa. Kovaa kasvua tekevän yrityksen rakentamisessa pitää pystyä pitämään balanssissa kolme asiaa: myyntityö, ihmisten työkuorman pitäminen järkevänä ja oikea-aikaiset rekrytoinnit. Työ on kuin palapeli, jossa pitää saada eri palaset loksahtamaan oikeille paikoille oli kyseessä sitten uudet asiakkuudet, uudet työntekijät tai työroolit. Yhtiön kasvattamisessa, myyntityössä ja johtamisessa on aina kyse ihmisten kohtaamisesta ja luottamuksen rakentamisesta. Osallistun myös asiakastyöhön, joka pitää työn todella monipuolisena.

Ceilillä on parasta ihmiset. Meillä on erinomainen yhteenkuuluvuuden tunne työporukassa. Työhön tuo virtaa, kun pääsee tekemään hommia hyvien ammattilaisten kanssa. Ceili on vahvassa kasvuvaiheessa ja se tietää meidän prosessien kehittämistä, organisaatiomuutoksia, työtapojen kehittämistä ja rekrytointeja. Harva pääsee näkemään tällaista nopean kasvun vaihetta ja se on tässä hommassa myös todella innostavaa.

Fakta mitä moni ei tiedä

Olen paistanut tuhansia makkaroita pesäpallo-otteluiden talkoolaisena.

Tutustu Ceilin uutisiin, tapahtumiin ja uusimpiin sisältöihin

Ceilin Summer ’24 Release -tiedote

Saatesanat Tässä on perinteinen Ceilin koostama yhteenveto Salesforcen Summer ’24 Releasen tulevista uusista ominaisuuksista ja muutoksista. Salesforce julkaisee kolme kertaa vuodessa päivityspaketin, joka pitää sisällään

Lue lisää »