Sami Kettunen

Sami Kettunen

Partner & CEO

sami.kettunen@ceili.fi
050 386 5555

Olen Kettusen Sami ja olen ollut Ceilin toimitusjohtajana jo neljän vuoden ajan. IT -alalla olen ollut jo yli 25 vuotta erilaisissa rooleissa ja olen päässyt näkemään digitalisaation murroksen sekä erilaisia digitaalisia ratkaisuja tuottavia yrityksiä. Vapaa-ajalla harrastan monipuolisesti liikuntaa, saan siitä niin hyvää mieltä kuin kuntoakin. Olen myös intohimoinen penkkiurheilija ja monessa mukana talkoolaisena. Tiivistettynä kuvailisin itseäni helposti innostuvaksi, ihmisläheiseksi, rationaaliseksi ja hieman teknologiafriikiksi.

Työnkuva

Keskeisin tehtäväni on vastata yhtiön myynnistä sekä kasvusta ja henkilöstön viihtyvyydestä. Kasvuyrityksen rakentamisessa pitää pystyä pitämään balanssissa kolme asiaa: myyntityö, ihmisten työkuorman pitäminen järkevänä ja oikea-aikaiset rekrytoinnit. Työ on kuin palapeli, jossa pitää saada eri palaset loksahtamaan oikeille paikoille oli kyseessä sitten uudet asiakkuudet, uudet työntekijät tai työroolit. Yhtiön kasvattamisessa, myyntityössä ja johtamisessa on aina kyse ihmisten kohtaamisesta ja luottamuksen rakentamisesta. Osallistun edelleen myös asiakastyöhön ja se pitääkin työn todella monipuolisena.

Ceilillä on parasta ihmiset. Meillä on erinomainen yhteenkuuluvuuden tunne työporukassa. Työhön tuo virtaa, kun pääsee tekemään hommia hyvien ammattilaisten kanssa. Ceili on vahvassa kasvuvaiheessa ja se tietää meidän prosessien kehittämistä, työtapojen kehittämistä ja rekrytointeja. Harva pääsee näkemään tällaista nopean kasvun vaihetta ja se on tässä hommassa myös todella innostavaa.

Fakta mitä moni ei tiedä

Olen paistanut tuhansia makkaroita pesäpallo-otteluiden talkoolaisena.