Kivikari Freyberg

Kivikari Freyberg

Partner & Salesforce Architect

kivikari.freyberg@ceili.fi
040 571 3984

Partner & Salesforce Architect Kivikari Freyberg

Partner & Salesforce Architect

Olen Kivikari, yksi Ceilin perustajista ja pitkän linjan IT -alan yrittäjä. Alalle päädyin veljeni jalanjäljissä, kun en armeijan jälkeen oikein tiennyt mitä haluaisin tehdä. On ollut hyvä valinta, tykkään erityisesti asiantuntijaroolin ja liiketoiminnan kehittämisen yhdistelmästä. Vapaa-ajalla harrastan paljon liikuntaa, kolistelen puntteja ja pelaan jääkiekkoa. Video- ja valokuvaus ovat myös sydäntä lähellä ja luova puoli kaikessa tekemisessä kiehtoo. Sain vanhemmiltani verenperintönä innostuksen vesillä liikkumiseen, tätä perintöä pyrin aktiivisesti siirtämään myös jälkikasvulleni. Perheen kanssa touhuaminen tuo myös hyvää vastapainoa työlle.

Työnkuva

Toimin meillä ratkaisuarkkitehtinä. Roolinani on keskustella asiakkaiden kanssa heidän liiketoimintansa haasteista ja miettiä miten sitä voidaan tukea Salesforcen avulla. Asiakasprojekteissa opastan myös nuorempia tekijöitä ja mietimme yhdessä asiakkaan ongelmiin parhaita mahdollisia ratkaisuja. Olen tekijänä aika laaja-alainen generalisti, joka auttaa tässä työssä. Ceilillä parasta on ihmiset. Sekä oma porukka että mukavat asiakkaat. Myös Salesforce -teknologia on mielekäs, koska sillä pystyy aika ketterästi kehittämään ja tekemään asioita kohtuullisen nopeasti. Työssä on innostavaa se, että Salesforcessa on niin paljon mahdollisuuksia erilaisten asiakkaiden haasteiden ja ongelmien ratkaisuun.

Fakta mitä moni ei tiedä

Olen ollut Japanin televisiossa saunottamassa japanilaista kuvausryhmää.

Tutustu Ceilin uutisiin, tapahtumiin ja uusimpiin sisältöihin

Ceilin Summer ’24 Release -tiedote

Saatesanat Tässä on perinteinen Ceilin koostama yhteenveto Salesforcen Summer ’24 Releasen tulevista uusista ominaisuuksista ja muutoksista. Salesforce julkaisee kolme kertaa vuodessa päivityspaketin, joka pitää sisällään

Lue lisää »