Jussi Granberg

Jussi Granberg

Sales Manager

jussi.granberg@ceili.fi
0400 361997

Moi! Olen Jussi, ja työskentelen tällä hetkellä Ceilillä Sales Managerina. Asustelen Tampereella puolison, kolmen lapseni sekä koiran kanssa. Alun perin olen kotoisin Vantaalta, ja valmistunut Helsingin kauppakorkeakoulusta kauppatieteiden maisteriksi. Töiden ulkopuolella olen intohimoinen pyöräilijä, ja aina valmiina lähes kaikenlaiseen urheiluun. Erityisesti kaikenlaisia mailapelejä on tullut pelattua paljon. Viikonloput kuluvat keväästä aina syksyyn asti mökillä puuhastellessa, se on itselle täydellinen tapa irtautua arjesta.

Työnkuva

Työnkuvaani kuuluu myyntityötä sekä uusasiakashankintaa, olen mukana myös projekteissa lähinnä konsultin roolissa. Aiemmassa työssäni tutustuin Salesforceen asiakkaan roolissa, se vakuutti mahdollisuuksillaan ja näin päädyin hakeutumaan lopulta Ceilille. Haluan oppia Salesforcesta vielä paljon lisää, sekä olla mukana viemässä sitä eteenpäin suomessa. Parasta Ceilillä on toimenkuvan muokattavuus, sekä se että kaikkien vahvuuksia ja kiinnostuksen kohteita halutaan hyödyntää. Tämä on täydellinen ympäristö tällaiselle henkilölle, joka on kiinnostunut oppimaan uutta, sillä kehittymiseen ja työn järjestelyyn annetaan paljon vapautta. Ceili on lisäksi työpaikkana mielekäs ja mielenkiintoinen sillä työntekijät ovat hyvin eri ikäisiä sekä erilaisissa elämäntilanteissa, jolloin kaikki oppivat toisiltaan.

Fakta mitä moni ei tiedä

Sanoisin olevani jossain määrin frankofiili, ranskaan on monenlaisia kytköksiä ja sen kieli ja kulttuuri kiehtovat paljon.