Emilia Kariuki

Emilia Kariuki

Salesforce Consultant

Salesforce konsultti Emilia Kariuki

Salesforce Consultant

Moikka! Olen Emilia, tai tuttavallisemmin ’emppu’, ja toimin Ceilillä Salesforce konsulttina. Olen alunperin kotoisin Tampereelta, mutta Jyväskylään päädyin muuttamaan opiskelujen perässä. Olen partiolainen ja ulkoilmaihminen for life, joten kaikki ulkoaktiviteetit mm. vaeltaminen on lähellä omaa sydäntä. Töiden jälkeen minut löytää todennäköisimmin salilta tai kaupan karkkihyllyltä. Rakastan pulmatehtäviä, joten työpöydän laatikosta löytyy aina rubiikin kuutio ja sudokuja. Persoonaltani sanoisin olevani iloinen, idearikas ja helposti lähestyttävä.

Työnkuva

Toimin Ceilillä Salesforce konsulttina keskittyen erityisesti Pardotiin sekä muihin myynnin ja markkinoinnin ratkaisuihin. Lisäksi teen meidän Ceilin omaa markkinointia ja markkinoinnin kehittämistä. Salesforce on todella monipuolinen ja mielenkiintoinen teknologia, jossa on jatkuvasti uutta opittavaa. Ceilillä myös tuetaan oman osaamisen kehittämistä tosi hyvin. Meillä ehdottomasti parasta on rento ja avoin ilmapiiri. Matala organisaatiohierarkia tekee sen, että kaikilta on helppo kysyä neuvoja ja apuja.

Fakta mitä moni ei tiedä

Olen halinut kirahvin kanssa.

Tutustu Ceilin uutisiin, tapahtumiin ja uusimpiin sisältöihin

Ceilin Summer ’24 Release -tiedote

Saatesanat Tässä on perinteinen Ceilin koostama yhteenveto Salesforcen Summer ’24 Releasen tulevista uusista ominaisuuksista ja muutoksista. Salesforce julkaisee kolme kertaa vuodessa päivityspaketin, joka pitää sisällään

Lue lisää »