REKRYTOINTI: Salesforce sovelluskehittäjä ja arkkitehti

Haemme kasvavaan joukkoomme räätälöityjen Salesforce.com– ja Force.com-pohjaisten sovellusten määrittelyyn, suunnitteluun ja toteutukseen sovelluskehittäjiä ja teknisiä arkkitehtejä.

Tule mukaan kehittämään yritystämme ja luomaan pienestä suurta. Voit itse vaikuttaa työtehtäviesi sisältöön ja käytettäviin koodausmenetelmiin sekä -työkaluihin. Pääset nopeasti mukaan tiimiimme hyödyntämään markkinoiden johtavaa teknologiaa asiakasyritystemme hyväksi. Modernien web-kehitystaitojen lisäksi tarvitset rohkeutta haastaa itsesi sekä halua näyttää osaamisesi.

Ceili Oy on Salesforce-alustaan erikoistunut teknologiakumppani, joka toteuttaa Salesforcen eri pilvien käyttöönottoja, sovelluskehitystä sekä ylläpito- ja tukipalveluja. Olemme mukana Salesforcen kumppaniohjelmassa ja tarjoamme palveluitamme niin isoille kuin pienillekin yrityksille. Toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä ja Tampereella, mutta toimimme käytännössä koko maassa. Olemme vahvasti kasvuun panostava yritys, jossa on mainio ilmapiiri.

Työskentely voi tapahtua joko Jyväskylästä tai Tampereelta käsin. Käytössämme on joustavat työajat ja itseohjautuva toimintatapa. 

Ota yhteyttä ja tule käymään, niin katsotaan mitä voisimme tehdä yhdessä: Sami Kettunen, 050 386 5555, sami.kettunen@31.217.196.214